Andrla (ANO): Hrací automaty ve Slavkově nechceme

01.09.2015 7:24

Obyvatelé Slavkova si moc dobře vzpomínají, jaký byl v minulosti kolem hracích automatů v tomto městě boom, řešilo se: kde mohou být, kde nikoli, někteří provozovatelé barů a restaurací se bouřili proti jejich zákazu či omezení počtu a právem, že je to pro ně finanční ztráta.

Andrla (ANO): Hrací automaty ve Slavkově nechceme
Foto: archiv
Popisek: Roman Andrla

Slavkovské ANO staví tuto otázku takto: Měla by finanční ztráta hostinských být na úkor veřejného pořádku v našem městě? Co kriminalita, různá individua, která se kolem těchto automatů shlukují a nemluvíme o tom, v jakém stavu se pak potácejí nočním Slavkovem „domů“ a kolik laveček, košů či lamp poničí nebo posprejují?

Je to jen zlomek toho, co někteří hráči cestou z těchto her rádi provozují.

Vzpomeňte s námi, když jsme před komunálními volbami 2014 apelovali na plošný zákaz těchto automatů v našem městě, neboť to hlavní co nám leží na srdci je čisté a bezpečné město!Před cca třemi týdny nás prostřednictvím naší zastupitelky Ilony Hrbáčkové oslovil nespokojený občan. Obrátil se na nás s žádostí o pomoc.

Tíží ho, stejně tak, jako mnoho dalších občanů, situace kolem hracích automatů ve Slavkově u Brna. Naše kolegyně Ilona, coby zastupitelka města, tedy zkontaktovala Michala Boudného, starostu města a svolala schůzku.

Dne 17.8.2015 v 17:00 hodin se sešla v kanceláři starosty města se starostou Michalem Boudným, nespokojeným občanem, místostarostou Petrem Kostíkem a s paní Vaňkovou z finančního odboru. Asi hodinu diskutovali, seznamovali se blíže s problematikou a hledali vhodná řešení.Výstupem celé schůzky je svolání mimořádného zasedání zastupitelstva města nebo pracovní schůzky, kde bude tato problematika řešena hlouběji.Dále nám bylo přislíbeno, že můžeme nahlédnout do přípisu a rozhodnutí, týkajících se dané problematiky."Máme to ve volebním programu, že budeme bojovat proti hazardu a že budeme postupně zvyšovat zatížení hazardu, a to činíme,"řekl Roman Andrla, předseda místní organizace ANO ve Slavkově u Brna.Pokud i Vy, naši spoluobčané, jste pro zákaz nebo maximální minimalizaci hracích automatů, připojte se a napište nám, společnými silami to dokážeme. ANO, i v našem městě bude líp, vzkazuje Roman Andrla obyvatelům Slavkova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…