Babiš: Zabránili jsme nástupu levice s podporou KSČM a v režii Hradu

30.10.2013 11:16

Hnutí ANO o postupu při jednáních s parlamentními stranami.

Babiš: Zabránili jsme nástupu levice s podporou KSČM a v režii Hradu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Ve středu 30. října se v 15.00 sejdou zvolení poslanci hnutí ANO a výbor hnutí (předsednictvo a předsedové krajských organizací), aby projednali další postup při vyjednávání se zástupci parlamentních stran.

Hnutí ANO dál sleduje především vývoj v ČSSD. Žádná jednání s touto stranou, ani s ostatními, které se po víkendových volbách dostaly do sněmovny, prozatím neproběhla.

„Jsme konstruktivní hnutí a budeme hledat řešení se zástupci ostatních parlamentních stran, které projeví o jednání zájem. Budeme jednotní a budeme dál trvat na plnění našeho programu. S účastí ve vládě nepočítáme. Nicméně naším hlavním příspěvkem pro naše voliče a všechny občany v těchto volbách je fakt, že jsme zabránili nástupu levice s podporou KSČM a v režii Hradu,“ říká předseda hnutí ANO Andrej Babiš.

Po jednání poslanců a výboru hnutí ANO proběhne v 17:00 v budově Centra pohybové medicíny (Pyšelská 4, Praha 4) krátký tiskový briefing, na němž zástupci hnutí představí své další kroky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…