Balaštíková (ANO): Nejprolhanější vláda

14.03.2024 8:19 | Komentář

Je jasné, že tato vláda se ujímala moci se slibem, že nebude zvyšovat daně. Zvýšila je. Také slíbila, že nezmění věk odchodu do důchodu. Změnila. Ještě v únoru 2023 ujišťovala, že nezmění v roce 2023 valorizaci důchodů. Změnila.

Balaštíková (ANO): Nejprolhanější vláda
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslankyně Margita Balaštíková

To jsou jen některé z oficiálních podvodů této vlády, přičemž důkazy jsou veřejně dostupné, nahrávky projevů premiéra a dalších představitelů vlády jsou k dispozici.

Anketa

Zaslouží si zemědělec, který vysypal před Úřad vlády hnůj, trest?

3%
96%
hlasovalo: 18615 lidí

Poslední tak velkou oficiální lež pronesl prezident Zápotocký v roce 1953, když veřejně ujistil, že se nechystá měnová reforma. Byla ovšem dávno připravená a vstoupila v platnost za dva dny po jeho projevu. Od roku 1990 zde vládly různé politické garnitury, ale tímto způsobem nelhaly.

A teď slyším tuto vládu říkat, že přece Andrej Babiš byl opakovaně odsouzen a musel se omlouvat za své výroky. On se také vždy řádně omluvil za výroky, jejichž formulaci shledal soud závadnými. Co už se k tomu ale neříká: Aby se soud zabýval nějakým výrokem, musí někdo podat žalobu nebo alespoň před žalobní výzvu, musí shromáždit argumenty, a s tím vším jsou nemalé výdaje. Faktem je, že oponentům Andreje Babiše to stojí za to a někdy s tím u soudů i uspěli.

Kdyby mělo hnutí ANO žalovat tímto způsobem všechna křivá obvinění na svou adresu, téměř bychom nic jiného nedělali. Na tyto věci neplýtváme ani časem ani penězi. Chceme přesvědčit voliče o kvalitě našeho politického programu, těžit preference pomlouváním politických soupeřů není náš styl, to je celé.

Článek byl převzat z Profilu Margita Balaštíková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…