Balaštíková (ANO): Pilná jako včelička

01.12.2022 4:31 | Komentář

Ministryně Černochová se sice tváří jako pilná včelička, obstarávající pomoc Ukrajině a zásadně bojující proti všem zlořádům světa, ve skutečnosti je to ale jinak.

Balaštíková (ANO): Pilná jako včelička
Foto: archiv poslankyně
Popisek: poslankyně Margita Balaštíková (ANO)

Dělá čistky v podnicích, které spadají pod její ministerstvo, vykládá nám, že vyhazuje lidi, kteří špatně komunikují s podřízenými, ale s tím podřízení nesouhlasí, a nakonec se ukazuje, že ředitel Vojenského technického ústavu komunikoval špatně jen s jednou svou podřízenou, kterou na nátlak ministryně odmítl vyhodit. Vyhodila šéfa VOP a vrátila tam bývalého příslušníka ODS atd.

No - faktem je, že to důležité v armádě dělá náčelník generálního štábu Řehka, který tento týden zdvihl varovně prst a vynucuje si dalších 40 miliard na zbraně. Ministryně Černochová potom přikryje tyto nákupy, které se mají realizovat rychle, a tedy bez standardních výběrových řízení, protože si ponechá vliv na Vojenskou policii, která jediná by mohla čachry kolem těchto zakázek vyšetřovat.

Sice na to nemá ani aparát ani zkušenosti, ale předat kompetence kompetentním orgánům české justice ministryně nehodlá. Pravá demokracie této vlády, která se dostala k moci slepením účelové koalice stran, z nichž ani jedna volby nevyhrála, má zřejmě jednu speciální frakci - demokracii armádní v čele s ministryní Černochovou.

Článek byl převzat z Profilu Margita Balaštíková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

13:09 Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám české koruny