Bárta: Koalici drží pohromadě jen prachy ze státních firem

04.08.2013 22:18

Kdo dnes sledoval OVM, byl svědkem toho, kterak se Martin Kuba naprosto nepochopitelně rozčiluje nad změnami v dozorčích radách státních podniku, která dělá Rusnokova vláda.

Bárta: Koalici drží pohromadě jen prachy ze státních firem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

Pan pověřený předseda ODS měl plná ústa potřeby demokracie a ústavních pořádku v naší zemi. Ano, při těchto provoláních jsem mu skočil nezdvořile do řeči, protože už jsem opravdu nevydržel poslouchat účelové lži, které Kuba kydal občanům do tváře.

Musel jsem připomenout, jak se Žaluda z odposlechů Nečase podílel na uplácení exposlance Tluchoře a dalších poslanců. Je samozřejmě nehoráznost, že místo vyhazovu na hodinu, což by Žaludovu předvedenou bilanci v ČD čekalo v každé komerční firmě, dostane místo toho padák 12 milionů. Asi by nebylo od věci, kdyby pan Žaluda tyto peníze by dvěnoval na dobročinné účely nebo na konto oddlužení republiky.

Za symbolickou považuji skutečnost, že Kubovi v kydání přispěchala na pomoc zrovna Karolina Peake, která se ohání protikorupční strategii a přitom tiše asistovala policejnímu puči, nezákonnému odvolání nezávislého policejního prezidenta Lesyho. Tato její vsuvka je jen příkladem fungující pseudopravicové koalice, kterou pohromadě drží už jen prachy ze státních firem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…