Barta (OČR): Každému to, co mu patří

31.07.2018 15:37

Kde jsou ty doby, kdy platilo, že za dobrou práci dobrá odměna a že za každý hřích musí následovat trest. Říkalo se, každému jen to, co si zaslouží. Dnes je to opačně. Odměňují se hříšníci a trestají poctiví lidé.

Barta (OČR): Každému to, co mu patří
Foto: obcane-cr.cz
Popisek: Občané České republiky - logo

Neochota stanovit a vymáhat osobní odpovědnost po všech občanech naší země bez rozdílu je neochotou a pohrdáním stávajících úředníků českými občany. Nejenže úředníci berou tučné platy od svých chlebodárců občanů, ale ještě je okrádají, buzerují je a vymyšlí možné i nemožné zákazy aby občanům „ukázali“, co všechno mohou!

Podnikání v Českých zemích se potácí v poslední agonii před svým koncem, ale úředníci poskytují zahraničním vlastníkům českých firem peníze českých občanů formou dotací nejen českých ale i evropských. Českým občanům zbývají jen ruce na práci a oči pro plač.

Výnosy a zisky samozřejmě plynou do zahraničí.

Před několika lety země pojmenovaná českými politiky „CZECHIA“ nebo „Česko“ pro jednodušší označování „pracovní kolonie“ už není to, čím bývala Česká republika.

Dobré časy se zase mohou vrátit, pokud čeští „nevolníci“ budou moci svobodně prodávat svou práci ve svobodném a rovném tržním prostředí. Může skončit éra černé a šedé ekonomiky, úplatků, korupce a další špíny.

Musí skončit i dotace, které deformují tržní prostředí a okrádají české poctivé občany.

Každý ať si svou prací vydělá tolik, kolik chce. Bez omezování. Cenu ať si sjedná svobodně a bez diktátu. Služby ať si kupuje rovněž svobodně, včetně služeb od společnosti v níž žije/státu.

Jak změnit současný zbídačený stav české ekonomiky a ukázat zuboženým českým občanům, že mohou znovu začít žít, najdete v „hodnotové ekonomice“ na internetu.

Občané České republiky se již pomalu probouzí a připravují se na změny. Svoboda znamená právo volby, zrušení útisku, nevolnictví a právo opět žít, namísto živořit.

Dovolme lidem svobodně pracovat a každý z nich ať si svobodně sjedná cenu služby či věci, s níž bude obchodovat, ať již prodávat či nakupovat.

Pro mnoho úředníků to bude asi konec kariéry, ale naučí se vydělávat smysluplnou  prací namísto buzerace svých chlebodárců.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…