Barta (OČR): Konec vlády škůdců a lhářů v ČR by neměl být odkládán

20.09.2017 6:26

Výnosná koryta, úplatky, korupce a celoživotní snaha vysávat pracující občany je asi hrubý popis stávajících politiků. Převlékání kabátů a změna barev, které politici hájí, je jen vyjádřením jejich zisků. Hlavně mít moc a prachy!

Barta (OČR): Konec vlády škůdců a lhářů v ČR by neměl být odkládán
Foto: obcane-cr.cz
Popisek: Občané České republiky - logo

Občané tohoto státu jsou oběťmi své volby, kdy z toho, co jim volební lístky nabízejí, volí nejmenší zlo. Bylo by však úžasné, pokud by mohli volit takové kandidáty, které znají ze svého okolí a vědí, co jsou zač. To jim ale stávající politické strany nenabídnou. Stejně tak žádný politik není ochoten se vzdát svého mandátu v době mezi volbami. Zatím…

Současná vláda rozdává peníze českých občanů firmám se zahraničními vlastníky (zahraniční kapitál), které si u nás v ČR zřídili své pobočky. Stejné je to u dotací nejen poskytované našimi štědrými ministerstvy, především MPO ČR či MŽP ČR z peněz daňových poplatníků, ale i z fondů EU. Dotace dostávají majitelé cizího kapitálu, aby v ČR vytvořili pracovní místa. Zisky jsou však vyváženy do zahraničí. Stále více v českých zemích tedy začíná platit, že české ručičky tu jsou jen na práci za „žold“.

Obrovské zisky bank končí mimo naší republiku a guvernér ČNB, politici i vláda se hrdě buší do prsou s výrokem „naše české banky“. Českému kapitálu patří jen Fio banka, a.s., to je vše. Ostatní banky jen ždímou české občany a zisky mizí za českými hranicemi. „A propo“: už jste viděli firmu, která nemá fyzického vlastníka či vlastníky? V ČR to funguje. Odpovědné jsou neuchopitelné „právnické osoby“, nikoliv jejich vlastníci! Něco tu smrdí! Cítíte to?

Trestuhodná ohleduplnost k podvodníkům, násilníkům a vrahům, kdy občané po dobu výkonu trestu platí těm, kteří jim ubližují parádní „all inclussive“, dokonce s možností studia, vyučení a zdokonalování v různých disciplínách tu funguje na maximum. To, že mohou vězni i na dovolenku, ví asi málokdo.

A volby? Koho budou volit zločinci? Jen takové, kteří jim vycházejí vstříc! Kdo za to může? Legislativa, která je upravena tak, aby byla shovívavá a štědrá gaunerům! A kdo ji tvořil? Úplatní politici, ovlivňováni šejdíři, podvodníky, lobbisty a samozřejmě také svými zisky a úplatky. Jak může volit trestanec, který jen poškozuje práva druhých?! Změny budou nezbytné.

Otevírají se nová vězení. Například v Proboštově u Teplic měl být použit bývalý areál Geoindustrie jako věznice. Co na tom, že se místní občané brání a nesouhlasí! Za jejich peníze, proti jejich vůli! Vězení bývalo i nás za trest a dodnes to platí v civilizovaných zemích. Vězení by se měli pachatelé obávat, nevnímat ho jako odpočinkové místo s plným zabezpečením!

Nebylo by od věci, aby soudce, který odmítne získané důkazy s odkazem na nepříslušnost a legalitu získání důkazů, byl souzen za napomáhání trestnému činu jako spolupachatel. A copak není? Relevantní skutečnosti odmítnout jen proto, že byly pořízeny někým jiným, než je vhod těm, co mohou uplácet z úplatků a nakradených peněz?

Občané, máte šanci si vybrat čestné, moudré a poctivé, jen se rozhlédněte kolem sebe! Vyměňte smečku vyděračů za ty, kteří vám pomohou žít a skončí éru živoření. Česká ekonomika má šanci, pokud začne platit právo, svoboda a spravedlnost! Více se dočtete na stránkách privatismus.eu,  hodnotové ekonomice.

Příkladem může být 45 prezident USA Donald Trump. Peníze za práci, tresty za páchání nepravostí, svoboda a dobré životní podmínky pro občany poctivé a čestné.

Převzato z profilu.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

12:05 Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

Moravskoslezský kraj opět podpořil slevové karty pro seniory a rodiny s dětmi. Senior Pas a Rodinné …