Berka (Občané Praha): Megapodvod v televizi

19.03.2015 9:31

Doporučujeme, abyste se podívali na první díl k megapodvodu s vodou, který se bude vysílat na ČT 2 v neděli dne 22. března 2015 od 10.25 hodin, v pořadu Nedej se plus.

Berka (Občané Praha): Megapodvod v televizi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ulice, ilustrační foto

Pokud nebude možnost se na to podívat, bude to následně ke stažení na internetu. Stačí si najít na České televizi  pořad Nedej se plus, a přehrát si to na počítači.

Odmítáme, aby každý občan hlavního města Prahy včetně kojenců platil NAVÍC 10.000,- Kč za vodu na základě smlouvy koloniálního typu, kterou radní Plamínková odmítá zrušit. Radní Plamínková se tak dostala na úroveň ex-primátora Béma (ODS) a díky jí nám nyní EU zamítla dotaci na Ústřední čistírnu odpadních vod (ÚČOV), ve výši 10.000.000.000,- Kč (deset miliard Kč) přesto, že za účelem získání této dotace jela na ples Bruselu, kde slíbila svým šarmem na bruselských úředních tuto dotaci získat.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Občané za svá práva v Praze

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

18:14 Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hledání nového ministra pro vědu a výzkum.