Bezák (ANeO): Nová vize - Evropa se musí postavit na vlastní nohy

30.04.2014 16:32

Od počátku druhé světové války není Evropa tou, co byla. Evropa nejprve čelila německému a italskému fašismu. Po válce se stala protektorátem rozděleným mezi SSSR a USA. Po rozpadu SSSR se stává protektorátem USA. A to je třeba změnit! EVROPO VZHŮRU!

Bezák (ANeO): Nová vize - Evropa se musí postavit na vlastní nohy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Sjednocovací tendence v Evropě střídají nacionalistické ambice historicky dlouhou dobu. Evropu násilím se snažil sjednotit pod francouzskou nadvládou už Napoleon. V minulém století se o to pokoušel násilnou formou pod německou nadvládou Hitler. Paradoxní je, že oba si vylámali zuby na Moskvě. Doufám, že o totéž se nepokouší někdo nový, který využívá daleko záludnějších metod než Napoleon a Hitler.

My, občané Evropy, máme v roce 2014 před sebou výzvu. Blíží se 70. výročí ukončení 2. světové války. Jsme povinováni obětem zrůdných dvou světových válek, vzešlých z evropské půdy, zajistit mír a stabilitu v Evropě pokud možno trvale.

Jak toho lze docílit? Tím, že budeme rukojmími někoho, kdo destabilizuje minimálně od roku 2013 situaci na Ukrajině a předtím při tzv. Arabském jaru?

A zde je zakopán ten pomyslný pes!

Evropa, ačkoliv uplynulo už 69 let od 2. světové války, se nechová jako svéprávná a emancipovaná část světa. Chová se jako nedospělé dítě, které se nechá vodit za ručičku USA a podle toho to vypadá. Jak jinak lze nazvat "vlezdoprdelnictví" evropských politiků americkému prezidentovi, a to i přesto, že americká NSA špehovala nebo špiclovala takové politiky, jako je německá kancléřka Angela Merkelová , prezident François Hollande, či britský premiér David Cameron. Paradoxní je, že bývalý německý kancléř Gerhard Fritz Kurt Schröder věří Putinovi a ne Obamovi podobně jako Václav Klaus. Oba jsou to racionálně uvažující politici a je jen otázkou času, kdy k rozumu příjde i Angela Merkelová.

O co na Ukrajině jde?

O RUSKO.

Naznačil to v rozhovoru pro Slobodný vysielač bývalý tajemník ministra financí USA v Reganově vládě Paul Craig Roberts.

Poslechněte si tento rozhovor na internetu - jeho obsah je velice závažný!
ODKAZ - https://www.youtube.com/watch?v=BABXj2nNO8k

V USA jsou neokonzervativci, kteří chtějí vyprovokovat válku s Ruskem a evropské obyvatelstvo si berou jako rukojmí. Evropa má být opět válečným kolbištěm i cílem raket, tak jako tomu bylo v hanebném "humanitárním bombardování" Jugoslávie.

JE ČAS NA ZMĚNY! Je na čase říct Americe, že Evropa je svéprávná! Občané EU se nesmí nechat vmanipulovat do války, která nebude mít živých vítězů, alespoň v Evropě NE!

Chcete občané Evropské unie být rukojmími amerických válečnických štváčů a vojensko-průmyslového zbrojního komplexu a lobbistů?

Je na čase říct nejen slovensky "DOST BOLO USA V EURÓPE!" Nechceme být kolonií ani protektorátem USA!

Když mohla odejít ruská vojska ze střední Evropy do Ruska, proč by nemohla stejným způsobem odejít americké vojenské jednotky ze západní a jižní Evropy domů do USA?

Anglicky:  Enough was United States in Europe!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Bezák - profil

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice