Bobošíková: Postavíme se proti nesmyslným regulacím, dotacím, příkazům a zákazům

26.09.2013 13:46

Volební blok HLAVU VZHŮRU dnes na tiskové konferenci představil volební lídry v kraji Jihomoravském.

Bobošíková: Postavíme se proti nesmyslným regulacím, dotacím, příkazům a zákazům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

„Jsme stranou pravicovou, která je připravena vrátit naši republiku na cestu prosperity. Jsme jediní, kteří chtějí vytvářet podmínky pro tvorbu bohatství, ne slibovat jak společenské bohatství přerozdělit. Prosadíme rušení zbytečných agend a úřadů a zajistíme dlouhodobou stabilitu a předvídatelnost daňových zákonů, snížíme celkovou daňovou zátěž a vedlejší náklady práce. Postavíme se proti nesmyslným regulacím, dotacím, kvótám, příkazům a zákazům, neefektivnímu a příliš drahému státu, který obtěžuje podnikatele zbytečnými povinnostmi a neposkytuje fungující služby,“ uvedla Ing. Jana Bobošíková.

„Respekt k rodičům a prarodičům, který nám je vlastní, vede i k respektu k ostatním lidem a jejich práci.  Jsme připraveni pomáhat těm, kteří si sami pomoci nemohou, nemocným, dětem, handicapovaným, ale odmítáme pracovat na ty, kteří se systematicky práci vyhýbají a žijí jen ze sociálních dávek,“ uvedla Mgr. Jana Volfová, která vede kandidátku v Jihomoravském kraji. „Stejně jako velká většina z vás jsem byla vychována v katolické rodině a dodnes považuji za veliký dar, že mne biřmoval osobně kardinál Tomášek,“ doplnila Volfová.

„Budeme omezovat množství nejrůznějších nesmyslných vyhlášek a zákonů, které slouží jen lobbyistům a ne občanům. Čím více nejrůznějších nařízení, tím více zaměstnává stát zbytečných úředníků,“ doplnil JUDr. Richard Novák, který je dvojkou na kandidátce volebního bloku HLAVU VZHŮRU.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: HLAVU VZHŮRU!

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Na přípravě migračního paktu se aktivně podíleli představitelé Fialovy pětikoalice

19:02 Okamura (SPD): Na přípravě migračního paktu se aktivně podíleli představitelé Fialovy pětikoalice

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.