Bojko (Volný blok): Jenom v loňském roce bylo odsouzeno 150 lékařů

17.09.2021 14:33

Projev na 118. schůzi Poslanecké sněmovny 17. září 2021 k Uznávání protilátek na Covid-19

Bojko (Volný blok): Jenom v loňském roce bylo odsouzeno 150 lékařů
Foto: FB Jakuba Michálka
Popisek: Jakub Michálek se směje kolegům bez respirátorů

Děkuji za slovo, pane předsedající. Já bych chtěl říct jenom jednu věc. V žádném případě se mi nelíbilo tady to školení od paní Pastuchové, protože v této Sněmovně je velmi velký počet lékařů. A já můžu osobně říct, že jsou tady jenom dva, dva lékaři, kterých jsem si vážil. Jedním z nich byl pan profesor Ventruba a druhý je Milan Brázdil. Vy ostatní, vy ostatní tady za mě jednoznačně nemáte co dělat. (Rozruch v sále.)

Jo, smějte se, smějte se, je to tak. Vy jste zářným příkladem toho, jak pak Kubek před 10 lety striktně odmítal očkování proti prasečí chřipce, že nebude podporovat nějaké pokusy na zdravotnickém personálu. Za 10 let, za 10 let vás ta farmaceutická lobby, většinu těch lékařů zkorumpovala. Jenom v loňském roce bylo odsouzeno 150 lékařů. A je možné, že jeden z nich sedí tady, jeden z nich sedí tady a my to nevíme, protože to jméno my jsme se to nemohli dovědět. On jediný jejich trest byl 150 % toho korupčního jednání. A bylo jich, podotýkám, 150, a za mě je to jednoznačně špička ledovce.

Jsou lékaři, kterých si já nesmírně vážím, a to jsou lékaři, kteří opravdu jsou specialisté, ortopedové, operatéři hrudníku, srdce a tak dále. Ale to, jak se tlačí neustále na vakcinaci, neuznávají se protilátky, vždyť očkujeme jen proto, aby ty protilátky vznikly. A my je nemáme ani po dvou očkováních u většiny těch pacientů. A budeme očkovat potřetí, počtvrté, popáté? A když někdo ty protilátky má, tak mu je nebudeme uznávat? Vždyť to je zásadní věc, že buďto prodělal tu nemoc, nebo je prostě tak odolný, že přežije.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.