Brabec (ANO): A Fialova vláda lhala a lhala a lhala

14.02.2023 15:09 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k plánovanému zvyšování daní

Brabec (ANO): A Fialova vláda lhala a lhala a lhala
Foto: Hans Štembera
Popisek: Richard Brabec

Jen co se zavřely volební místnosti, Fialova vláda zahájila frontální útok na naše peněženky. Už zcela nepokrytě chystá zvýšení daní, přestože sám premiér Fiala i další členové vlády lidem před volbami několikrát slibovali, že daně zvyšovat vláda nebude! A i po nich vládní koalice slibovala, že bude krotit provozní výdaje státu, ale daně nezvýší! Jenže sliby chyby. Protože to všechno bylo ještě před prezidentskými volbami. Do té doby musely vládní plány zůstat utajeny, aby se nepoškodily volební šance vládního kandidáta Petra Pavla.

Anketa

Má obžalovaný Dominik Feri vaše sympatie?

3%
96%
hlasovalo: 8117 lidí

Ke zvyšování daní (daň z nemovitosti) se přidává i návrh na prodloužení věku odchodu do důchodu nebo zrušení státního příspěvku na stavebního spoření. Budeme prostě déle pracovat a méně vydělávat. A to jsme určitě sotva na začátku, protože teď už tahle vláda nebude mít žádné brzdy. A vše určitě chtějí stihnout tak, aby změny vstoupily v platnost na začátku příštího roku. Protože pak už nás čekají zase další volby (krajské a následně sněmovní). A jak víme, rok před volbami už se žádná bolavá opatření nepřijímají, aby si to lidé náhodou nepamatovali!

Ale my v ANO určitě nezapomeneme. Uděláme vše proto, abychom lidi ochránili před dalším brakováním jejich peněženek. Už tak za této vlády tahle země rekordně chudne!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL