ČSSD: Máme jasný plán. Dobrý život na Vysočině

17.09.2017 15:06

V sídle Krajského výkonného výboru ČSSD na Vysočině se konala tisková konference za účasti kandidátů do Poslanecké sněmovny.

ČSSD: Máme jasný plán. Dobrý život na Vysočině
Foto: Redakce
Popisek: Jiří Běhounek (ČSSD)

Tématem byly blížící se parlamentní volby a představení volebních témat a priorit. Vedle bodů důležitých pro celou republiku jako jsou vyšší mzdy, zdraví bez poplatků či důstojné stáří, byly zmíněny i ty krajské, kterým je třeba věnovat pozornost a dotáhnout do konce. „Jde o dostavbu 5. bloku Jaderné elektrárny Dukovany, boj se suchem či další rozvoj a modernizace všech pěti krajských nemocnic,“ představil hejtman Kraje Vysočina a krajský lídr ČSSD Jiří Běhounek. Zadání je přitom jasné. Ve všech pěti okresech našeho kraje se musí žít dobře. „Nesníme, vidíme problémy v jasných barvách a víme, jak je řešit,“ pronesl náměstek ministra pro legislativu, rovné příležitosti a lidská práva a krajský předseda Petr Krčál. V průběhu setkání byla nastíněna také volební kampaň. Představen byl i termín návštěvy ministra zahraničí a kandidáta ČSSD na premiéra Lubomíra Zaorálka, který na Vysočinu přijede ve čtvrtek 14. září. Společně s předsedou vlády Bohuslavem Sobotkou se zúčastní otevření nového výrobního v Bystřici nad Pernštejnem. Nabídkou 500 pracovních míst na Bystřicku splnila současná vláda jeden ze svých slibů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.