ČSSD Praha: Co je v Praze OK a co KO? Budeme se ptát voličů na sociálních sítích

10.10.2013 16:47

Speciální aplikaci, která umožní uživatelům Facebooku nahrávat, co jim v Praze líbí, a co naopak nelíbí, spouští pražská ČSSD. Postup je jednoduchý. Pražané vyfotí přes sociální síť Instagram fotku, opatří ji takzvaným hashtagem ve tvaru #prahaok nebo #prahako, a může ji sdílet. Pak již jen chvíli počkají, než se objeví na Facebookové stránce ČSSD.

ČSSD Praha: Co je v Praze OK a co KO? Budeme se ptát voličů na sociálních sítích
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

„Všechny strany voličům již léta nabízejí pouze jednosměrnou komunikaci. Tady máte program a volte nás. My jsme se rozhodli vyslyšet názory občanů, a to tímto originálním způsobem“ sdělil volební manažer pražské ČSSD Petr Dolínek. „Chceme získat konkrétní podněty, co chtějí Pražané změnit“.

Sociálně sítě jsou doménou především mladých lidí, kteří tímto originálním způsobem mohou dát najevo, v čem jim metropole České republiky vyhovuje a kde naopak vidí její rezervy. A realizace je jednoduchá – stačí, aby si uživatelé do svého chytrého telefonu či tabletu stáhli bezplatnou aplikaci Instagram, přes níž pak mohou občané se svými známými sdílet klady a zápory pražských ulic. Pražští sociální demokraté mají na svých fanouškovských facebookových stránkách speciální záložku, kde se tyto fotky budou zobrazovat. Doufají, že tak podnítí diskuzi o opravdových problémech Prahy a přilákají k ní nejen mladší generaci.

Karel Klíma, předseda KVV ČSSD Praha, k tomu dodává: „Věříme, že forma upozornění na krásy a naopak rezervy našeho hlavního města bude zajímavá nejen pro naše voliče, ale pro celou širokou veřejnost různých názorových proudů. Doba je rychlá a jeden obrázek s tzv. hashtagem ve tvaru #prahaok nebo #prahako dokáže říct víc než několika stránková esej.“ ČSSD věří, že zaslané návrhy pomohou ještě vylepšit tvář hlavního města. „Naši představitelé v Zastupitelstvu hlavního města Prahy a jednotlivých městských částí, stejně jako naši kandidáti do Poslanecké sněmovny, jsou připraveni se problémům, na které Pražané upozorní, věnovat a hledat jejich řešení,“ zdůraznil Karel Klíma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…