Černoch (Úsvit): Nejsme žádní „smutní čecháčci“!

01.03.2015 17:26

Sněm ANO podle médií připomíná spartakiádu, ale projev paní Krnáčové, která byla ještě před rokem občankou Slovenska, stál opravdu za to a bude se jistě ještě dlouho citovat.

Černoch (Úsvit): Nejsme žádní „smutní čecháčci“!
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

„Příběh České republiky je zatím příběhem smutné společnosti, která ztratila energii a zoufale hledá restart“. Nálada a situace ve společnosti dobrá rozhodně není, ale jestli má být tím „restartem“ zavedení špiclování na účtech každého živnostníka, zavedení registračních pokladen, zdražení plynu až o 20%, absolutní moc v rukou jednoho člověka, pak ke zlepšení nálady dojde asi těžko.

Sama paní primátorka Krnáčová by si místo takových prohlášení mohla změnit svá volební hesla na „Prostě, Blanku neotevřeme“ nebo „Prostě se vraťte k papírovým jízdenkám“. Je pravdou, že to „zdědila“, ale..šla do komunální kampaně v Praze s tím, že chce být primátorkou a musí mít tedy zodpovědnost. To se jí zatím nedaří a místo toho mluví o „smutné české společnosti“.

Pro její informaci..Český národ má za sebou obrovskou historii a i když tato historie nebyla vždy veselá, stále jsme národ, který spoluutvářel dějiny celé Evropy. Nejme žádní „smutní čecháčci“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Černoch

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.