Černoch (Úsvit): Poslanecký klub hnutí Úsvit normálně pracuje

17.02.2015 20:38

Poslanecký klub se odmítl zabývat mediálními útoky, které chápe jako vnitrostranický problém hnutí Úsvit. Koncepční otázky bude klub řešit až po konferenci hnutí Úsvit, která se koná příští úterý, 24.2.2015 od 10,00. Poslanecký klub se proto sejde po skončení konference.

Černoch (Úsvit): Poslanecký klub hnutí Úsvit normálně pracuje
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

Poslanecký klub na svém dnešním pracovním zasedání prošel aktuální agendu, která se týkala zejména otázek úpravy ústavy jako podklad pro jednání sněmovního podvýboru, naplánovala pracovní aktivity jednotlivých poslanců klubu.

Poslanecký klub se usnesl, že se nebudou oslabovat kompetence prezidenta. Hnutí ve svém programu slíbilo naopak posilování individuálních kompetencí politiků. Posilování kompetencí hlavy státu, které chtělo hnutí prosadit v poslanecké sněmovně při současném rozložení politických sil však není možné.

Poslanecký klub také reagoval na osobní útoky jednotlivců ať už ve formě dopisů nebo facebookových statusů. Tam, kde tyto vzkazy přerostly do roviny nebezpečného vyhrožování bylo rozhodnuto podat trestní oznámení.

Marek Černoch, předseda poslaneckého klubu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…