Červenka (Trikolóra): O co jde FITESu...

26.01.2020 10:07

Předpokládám, že před únorovou volbou šesti nových radních jsou již spacáky nachystány a Peszynski, Kaputinové, Milionchvilkaři a jim podobní se připravují na pořádný virvál.

Červenka (Trikolóra): O co jde FITESu...
Foto: youtube.com
Popisek: Miroslav Červenka

Tak Luboš Xaver Veselý včera v přímém přenosu České, tedy jejich, televize, získal spolu s Michaelou Jílkovou a Jaromírem Soukupem kritickou, zcela zvláštní cenu poroty, Českého filmového a televizního svazu (FITES) - zlatý citrón, prý za za úroveň vedení debat.

Což se nedá ale moc divit, FITES je totiž ve své podstatě nátlaková organizace, která v prvé řadě ve spolupráci s platformou Svobodu médiím (vřele doporučuji přečíst si jména členů „výboru platformy" a „podporovatelů" - hned budete doma...) usiluje o změnu způsobu volení do rad veřejnoprávních médií a každý oponentní hlas ve veřejném prostoru jí dozajista neskutečně vadí. Proč asi, že...

Vzorem je jim samozřejmě německý model, kde ti správní kluci a holky, co se spolu baví, tedy ti jediní správní ODBORNÍCI, nominují spolu se zástupci politických stran v parlamentu Radu média veřejné služby. Cílem je očividně zabránit kontrole a ovlivňování řízení veřejnoprávních médií veřejností tak, aby výlučně „ti správní lidé" sami rozhodovali o tom, jak se budou rozdělovat peníze občanů a kdo bude mít rozhodující veřejnoprávní mediální vliv na ovlivňování veřejného mínění.

Ale oni nám to dnes v Newsroomu ČT 24 určitě náležitě vysvětlí. Předpokládám, že před únorovou volbou šesti nových radních jsou již spacáky nachystány a Peszynski, Kaputinové, Milionchvilkaři a jim podobní se připravují na pořádný virvál.

Samozřejmě v rámci té opravdové pravdy a lásky, o nějaké zlobě či nenávisti nemůže být vůbec řeči.

(převzato z Profilu)

Mgr. Miroslav Červenka

  • Trikolora
  • předseda Trikolora Ústecký kraj
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…