Česká Suverenita nabídla kandidaturu do EP Stanislavu Humlovi

03.01.2019 17:51

Předsedkyně České Suverenity Mgr. Jana Volfová oslovila dalšího bývalého výrazného politika a odborníka na bezpečnost z ČSSD.

Česká Suverenita nabídla kandidaturu do EP Stanislavu Humlovi
Foto: ceskasuverenita.cz
Popisek: Česká Suverenita - logo

Po MUDr. Davidu Rathovi, který za ČS kandidoval do senátu a získal zhruba 5% voličských hlasů, se vedení České Suverenity rozhodlo nabídnout spolupráci i dalším nestraníkům, se kterými je pojí identický pohled na situaci v naší zemi a Evropské unii.

ČSSD se postupně zbavila všech výrazných a zajímavých osobností a nahradila je úřednickou šedí, která má charisma ,,hadrů na podlahu" okomentovala situaci Jana Volfová. „Hlavním motivem zbavit se skutečných osobností je přitom obava z jejich konkurence - tj. aby preferenčními hlasy voličů nepřeskočili neschopné, ale přitom zasloužilé stranické funkcionáře. Česká Suverenita žádný takový strach nemá, naopak poskytneme prostor každé osobnosti - politikovi, úspěšnému podnikateli, umělci, učiteli, lékaři, prostě všem, kteří mají šanci udělat něco dobrého pro naši zemi,“ doplnila Jana Volfová.

MUDr. David Rath velice vítá dalšího svého bývalého spolustraníka. Česká Suverenita se chová úplně jinak než všechny jiné politické strany: „ANO je stranou jednoho muže, se kterým stojí i padá. ČSSD umírá díky tomu, že ji ovládli kariéristi a především diletanti. KSČM se přeměnila na obchodní společnost a kšeftuje se státními prebendami. ODS ovládá nudná úřednická šeď. Do SPD nepustí Okamura nikoho, kdo by ho mohl přeskočit. Česká Suverenita naopak chce na svých kandidátkách mít co nejvíce schopných a výrazných lidí.“

Pro nastávající evropské volby si Česká Suverenita vytýčila několik cílů. Všechny souvisí se zachováním naší národní suverenity. „Musíme se snažit vrátit jednotlivým členským státům právo veta, které měli před podpisem Lisabonské smlouvy. Vrátit moc z rukou nikým nevolených byrokratů do rukou národních a demokraticky volených politiků“ nastínil jednu z priorit MUDR. David Rath. „Bruselské úředníky by bylo nejlépe rovnou defenestrovat, stejně jako při Druhé pražské defenestraci do hnoje, aby jen vypadli, ale bez zranění." dodává.

Mgr. Stanislav Huml vidí těžiště své snahy v oblasti bezpečnosti EU. Musíme rázně a rychle zastavit migraci - v podstatě okupaci území Evropy - především muslimskými běženci. EU už dál nesmí jen přešlapovat, ale musí zavřít své hranice.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

14:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v ústředně CIA.