Český David Duchovny namluvil program koalice SPOLU

04.06.2021 10:21

Koalice SPOLU (ODS, KDU-ČSL a TOP 09) zpřístupnila celý volební program v audioverzi. Kompletní program koalice namluvil dabér Ladislav Cigánek. Je to vůbec poprvé, kdy v České republice prezentuje kandidátka svůj program tímto způsobem.

Český David Duchovny namluvil program koalice SPOLU
Foto: Jdeme do toho spolu
Popisek: SPOLU - koalice ODS, KDU-ČSL, TOP 09

Volební program je k poslechu na Spotify či v Apple Podcasts. Celková stopáž „audioprogramu“ činí 105 minut a je rozdělena po jednotlivých programových kapitolách.

Hlas mu propůjčil známý dabér a herec Ladislav Cigánek alias David Duchovny v Seriálu Akta X, James Elliot v seriálu „JAG“ nebo trpaslík Nori z filmové trilogie Hobit.

Koalice SPOLU se rozhodla touto cestou svůj program zpřístupnit všem voličům, kteří nemají v dnešní hektické době dostatek času na to, aby si mohli přečíst program v textové podobě. Proto připravila program formou podcastu, který si může poslechnout jednoduše kdokoliv, ať už sedí za volantem, ve vlaku nebo třeba v MHD. Jednotlivé kapitoly programu se objeví také na sociálních sítích všech koaličních partnerů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Kurdové už to ví, Ukrajinci na to přicházejí. Nás to zatím stojí „jenom" peníze

18:14 Dostál (Stačilo!): Kurdové už to ví, Ukrajinci na to přicházejí. Nás to zatím stojí „jenom" peníze

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.