Chalupa (ANO): Národ... Co je národ?

22.09.2018 20:04

Národ tvoří TI "bezejmení", kteří se den za dnem s láskou věnují svým dětem, denně chodí do práce, pečou chleba nebo jezdí tramvajemi...

Chalupa (ANO): Národ... Co je národ?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Bohuslav Chalupa

NÁROD tvoří TI, kdo se k němu hrdě hlásí, byť by žili kdekoli ve světě.Jsou to TI, kdo ctí symboly státnosti svého národa, jeho historii, jeho Ústavu a Zákony.NÁROD tvoří TI "bezejmenní", kteří dne za dnem chodí do práce, s láskou se věnují svým potomkům, denně chodí do práce a poctivě pracuji, pečou chleba, vaří pivo, jezdí tramvajemi, starajíc se o obec, zachraňuji jiné lidi nebo jsou připravení zemi bránit se zbraní v ruce.
Jsou to TI co bez vychytralostí platí daně a zajišťují chod společnosti - nikoliv mediální hvězdičky a zástupy tzv. VIP.
Jsou to TI, kdo nejen teoreticky znají, ale svým každodenním způsobem života denně aktivně dbají o naplnění svých PRÁV, ale i POVINNOSTÍ.
Jsou to TI. kdo jsou ochotni v době nouze nejen tklivě mluvit (žvanit), ale jsou připraveni obětovat i život za tyto věci, za to, co nám předkové zanechali a za co jsme jim odpovědni, za sebe, své rodiny, své přátele, za své spoluobčany (bez ohledu na jejich momentální sympatie či nesympatie) - ZA SVŮJ NÁROD.

A že takové chvíle nemohou i v době internetu, satelitů, mobilů, automatických praček, obchodů plných jídla, dostatku pitné a teplé vody, elektricky poháněných automobilů, nastat?! TO JE JEN HLUBOKÝ OMYL, CHTĚNÁ ILUZE NAŠÍ POVRCHNOSTI, LENOSTI, POHODY A NEZÁJMU O BUDOUCNOST...

A kdo se měl a má (byť dočasně) nejlépe? Ti ubožáci, který tento počtem, nikoli srdcem, malý národ zrazují ve prospěch těch takzvaně velkých a mocných. A těm je potřeba vzkázat - kmen Čechů přežil a stále žije v české kotlině - srdci Evropy - již dva tisíce let.

NEPODCEŇUJTE SPRAVEDLNOST NÁRODA

(převzato z Profilu)

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čunek (KDU-ČSL): Náš stát se vzdal schopnosti se bránit

16:21 Čunek (KDU-ČSL): Náš stát se vzdal schopnosti se bránit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důsledkům zrušení povinné základní vojenské služby