Chalupa (ANO): Výzva, adresovaná váženým senátorkám a senátorům Parlamentu ČR

13.01.2019 9:20

V návaznosti na ambici pana P. Fischera (Zemana chceme kvůli Huawei řešit v Senátu. Babiš by měl ohlídat jeho cestu do Číny) učiním maximum pro to, aby téma obrany a bezpečnosti skutečně zůstalo v ohnisku zájmu české veřejnosti

Chalupa (ANO): Výzva, adresovaná váženým senátorkám a senátorům Parlamentu ČR
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Ctihodný Senáte Parlamentu ČR, vážené senátorky a senátoři,

s ohledem na "kvalitu" a věcný obsah postojů pana senátora Pavla Fischera, obracím se tímto na Vás - jako občan České republiky, mající rodinu, děti, příbuzné, přátele - se žádostí, abyste laskavě přehodnotili svou politickou vůli a odpovědnost a pana Fischera v co nejkratší době odvolali z funkce předsedy?! Senátního výboru pro bezpečnost. Samozřejmě a bez výhrad respektuji skutečnost, že si část mých spoluobčanů zvolila pana Pavla Fischera do senátu jako svého zástupce, nicméně mnozí z nich nemohli tušit, do čeho všeho bude pan senátor, rádoby zasvěceně s velmi propracovanou mluvou a gesty - omlouvám se ale v češtině jsem nenašel jiný odpovídající, a přesto ještě stále velmi slušný výraz - kafrat. Jeho funkce, v kombinaci s jeho zřejmou bezpečnostní "bruselskou kompetencí" je jen a jen Vaší volbou a také VAŠÍ ODPOVĚDNOSTÍ.

Zároveň si dovoluji prezentovat svůj osobní názor, že BEZPEČNOST A OBRANA ZEMĚ je především a v první řadě problematikou, kterou se mají v obecném zájmu zabývat skuteční odborníci, a nikoliv návštěvnicí pražského kavárenského klubu nejchytřejších z chytrých. Dále si dovoluji si konstatovat, že BEZPEČNOST A OBRANA vlasti a jejích občanů nemůže, NESMÍ! být předmětem politikaření a zákulisních politických výměnných obchodů s významnými politickými funkcemi, to si možná lze dovolit v jiných oblastech, ale rozhodně ne v této.

Jsem přesvědčen, že volba opačného přístupu obecně (viz volba pana Fischera do jeho funkce) bude v konečném důsledku katastrofou pro všechny občany České republiky, bez rozdílu jejich takového či makového názoru na osobu prezidenta České republiky, bez ohledu na to, jestli se cítí býti názorově nalevo či napravo - až to někde obrazně i reálně bouchne, to co nás nebo naše blízké bude zabíjet a mrzačit, nebude rozhodně rozlišovat kdo je kdo.

A slibuji si, slibuji vám a především pak panu senátorovi Fischerovi a jemu podobným "kapacitám", že jako ex-poslanec, dlouhodobě se zabývající jak fyzickou tak kybernetockou bezpečností naší vlasti (profesně, odborně i politicky), a jako kandidát Hnutí ANO2011, schválený svou krajskou organizací do květnových voleb do Evropského parlamentu, učiním maximum pro to, aby téma obrany a bezpečnosti skutečně zůstalo v ohnisku zájmu České veřejnosti - a je docela dobře možné, že někteří, nacházející se blízko tohoto "ohniska", po němž pan senátor volá, se budou velmi nehezky potit.

Vážené senátorky a senátoři, děkuji Vám za pozornost. kterou jste věnovali tomuto mému občanskému přání.

S pozdravem rozum a srdce

Bohuslav Chalupa

(článek "Fischer: Zemana chceme kvůli Huawei řešit v Senátu. Babiš by měl ohlídat jeho cestu do Číny" najdete ZDE)

(převzato z Profilu)

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

13:09 Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám české koruny