Cvalín (KSČM): Americká vojska musí pocítit náš odpor. Jen po světě rozsévají smrt

19.03.2015 10:58

Českou republikou zanedlouho projede vojenská kolona americké armády. Tato kolona bude čítat kolem 216 vojáků a 118 vozidel, z toho většina těžkých, typu Stryker.

Cvalín (KSČM): Americká vojska musí pocítit náš odpor. Jen po světě rozsévají smrt
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

Ti občané, kterým není cizí pojem národní suverenita, by měli jasně dát najevo svůj občanský odpor, samozřejmě nenásilný, vůči vojskům Spojených států amerických, která se budou nacházet na území České republiky.

Americká vojska, která v minulosti zabíjela civilisty například ve Vietnamu, Koreji, Panamě, Lybii, Iráku, Sýrii a v mnoha dalších zemích, by měla ihned po přechodu českých hranic pocítit, že v naší vlasti nejsou vítána. U nás by nikdy neměla být vítána jakákoliv vojska, která po světě rozsévají smrt ve jménu demokracie.

Česká republika musí být suverénním státem. Neměla by být nadále členem  NATO a Evropské unie. Ale co by se stalo, kdyby Česko přestalo poslouchat příkazy z Washingtonu? Asi by přišel trest.  Ale v jaké podobě? Kompromitující materiály na veškeré politiky, kteří by už nadále nechtěli spolupracovat s USA?

Je tady někdo, kdo má silný vliv na českou vládu a současné ministry, kteří neslouží českým zájmům a občanům. Andrew Schapiro, nový šéf amerického diplomatického zastoupení v České republice. Právě on byl viděn na nedávném sněmu hnutí ANO…

To, že Vláda České republiky schválila průjezd americké vojenské kolony přes naše území je velkou chybou. A občané na toto gesto nikdy nezapomenou. S největší pravděpodobností budou občanské pokoje a česká vláda to dobře ví. A i proto už teď nejen tuzemská média de facto vyhrožují občanům, aby nekladli jakýkoliv odpor americkým vojskům. Možná se dočkáme i toho, že Vláda České republiky se v budoucnu odhodlá i k represím (a to zcela nenápadně) vůči obyvatelům, kteří nesouhlasí s politikou Evropské unie, USA a kyjevské vlády. Vše je relativní.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Zpackali jsme to víc, než byste čekali, vaše TOP 09

8:14 Laudát (KAN): Zpackali jsme to víc, než byste čekali, vaše TOP 09

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nominaci a odvolání nominace Pavla Tuleji na post m…