Cvalín (KSČM): Babiši, Ty jsi znechucen?

24.12.2013 16:27

Andrej Babiš nám opět předvádí arogantní chování. O Komárkovi nemluvě.

Cvalín (KSČM): Babiši, Ty jsi znechucen?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš s Martinem Stropnickým

Andrej Babiš opět hraje na populistickou strunu a na veřejnosti povídá to, co ona chce slyšet. Opět z jeho úst slyšíme slova o tom, že parlament je jen obyčejná „žvanírna“ a že je celkově prací v parlamentu znechucen. Měl bych jednu otázku. Proč pan Babiš kandidoval na post poslance, když pravou rukou mu byl vlastník velice ohebné páteře, pan Komárek. Pan Komárek dělal řadu let politického komentátora v MF DNES, takže musel vědět, co se v poslanecké sněmovně odehrává. To, že Andrej Babiš řekl o Poslanecké sněmovně, že je to pouhá žvanírna, tak to značí jen jedno. A to, že nám opět předvádí svoji nadřazenost, aroganci. Prostě pan Babiš nám všem na veřejnosti a bez skrupulí povídá o tom, že prostě on je ten vyvolený, ta nová elita, které nikdo nešahá ani po kotníky.

Babišovo chování, je stejně arogantní jako Komárkovo, který hrdě v televizi prohlásil, že si s manželkou v průběhu jednání sněmovny smskuje o tom, jací jsou ostatní poslanci trotlové, blbečkové a že vypouští z úst samé kydy. Žádný poslanec nemůže v civilizovaném světě prohlásit o druhém poslanci, že je trotl. To se prostě nedělá. Slušné chování chybí Komárkovi i Babišovi. I když pochybuji, že pan Komárek někdy znal zásady slušného chování... A když už jsme v té poslanecké sněmovně. Kolikrát měl pan Babiš interpelaci před ostatními poslanci? Ani jednou. Je to veliká škoda, protože jsem velice zvědav, zda-li pan Babiš řekne něco srozumitelného, anebo bude jen obyčejný trotl, který vypouští z úst kydy. Jak říká pan Komárek..

Petr Cvalín

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.