Czepczorová (STAN): Rok 2015 v Bukovci - více možností pro místní i turisty

06.01.2015 12:48

Monika Czepczorová začíná coby starostka obce Bukovec své druhé období ve funkci. Ráda by navázala na rozdělanou práci a dále obec pozvedla jak pro místní, tak pro turisty, kterým má tato obec s nejvýchodnějším bodem Česka rozhodně co nabídnout.

Czepczorová (STAN): Rok 2015 v Bukovci - více možností pro místní i turisty
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

Záměrem obce je zkvalitnit životní podmínky obyvatelům rodinných domků a současně zlepšit možnosti pro novou zástavbu mj. posílením zdrojů pitné vody. „Za nejvýznamnější investici roku 2015 proto považuji  dokončení hydrogeologických vrtů v lokalitě na Kympě a 'u rezervoáru'.  Nové zdroje by měly sloužit pro posílení jednak stávajících rodinných domů a objektů v naší obci, hlavně pak pro napojení nových objektů, zejména rodinných domů, které hodlají zájemci v Bukovci stavět,“ uvedla starostka Bukovce Monika Czepczorová.

Bukovec v nejbližší době čeká také rekonstrukce mostu k rodinným domkům v lokalitě U Turka či přeložení sítí na pozemku pro plánované parkoviště u kostela. Zkrátka nepřijdou ani všichni, kteří v obci a nejbližším okolí chtějí trávit volný čas. „Prioritou je proto dokončení in line stezky s názvem projektu 'Cestujeme po Evropě', a to z důvodu jejího využití dětmi, mládeži, občany, návštěvníky, turisty,“ pokračovala starostka.

Bukovec čeká v následujících měsících ještě jeden důležitý krok, respektive několik kroků: projednat, připomínkovat a především schválit Strategii rozvoje obce Bukovec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

18:05 Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neúčasti hnutí ANO na jednání o důchodové reformě n…