DOMOV, Česká Suverenita a IVČRN varují před islamizací Evropy

07.01.2015 20:51

Dnes (7. ledna 2015) 18.00 uctili představitelé strany DOMOV, Česká Suverenita a zástupci organizace Islám v České republice nechceme památku zavražděných obětí položením květin před budovou francouzské ambasády v Praze na Velkopřevorském náměstí na Malé Straně.

DOMOV, Česká Suverenita a IVČRN varují před islamizací Evropy
Foto: red
Popisek: Jana Volfová před francouzskou ambasádou

Zároveň v reakci na dlouhodobou absolutní nečinnost české vlády zahájíme pravidelná shromáždění všech občanům, kteří si uvědomují narůstající nebezpečí, které představují fanatičtí muslimové. Před nebezpečím islamizace Evropy varujeme již mnoho let, ale představitelé naší země i evropských institucí před tímto nebezpečím zavírají oči a dokonce nás opakované obviňují z rasismu a xenofobie. Kam vede taková politika, vidíme dnes a denně v mnoha městech Evropy a především pak na Blízkém východě, kdy proti islámským fanatikům necháváme za nás bojovat kurdské bojovníky, místo toho, abychom se islamistům postavili na odpor my sami v našich vlastních zemích.

Zároveň upozorňujeme na skutečnost, že právě takové akce islamistických teroristů, jako byl dnešní vražedný útok v redakci pařížského týdeníku Charlie Hebdo, jsou financovány mimo jiné i z prostředků, které odvádějí na „šíření islámu“ prodejci kebabu v celé Evropě.

Je tedy nepřijatelné, aby sdělovací prostředky a dokonce i veřejnoprávní média toto bezpečnostní riziko zamlčovaly. Muslimové dnes zcela jednoznačně představují největší bezpečnostní riziko pro celou Evropu a civilizovaný svět.

Martin Konvička, David Štěpán, Jana Volfová 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká Suverenita

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.