DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT získala podle průzkumu agentury Kantar v několika krajích 6 %

11.09.2020 16:30

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT dosáhla podle průzkumu agentur Kantar CZ a Data Collect, který si zadala Česká televize, ve 4 krajích 6 % a v dalších 6 krajích 5% volebního potenciálu. Průzkum probíhal od 10. srpna do 3. září 2020.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT získala podle průzkumu agentury Kantar v několika krajích 6 %
Foto: DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT
Popisek: Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT se potvrzují informace o velké podpoře části veřejnosti, které již není lhostejné, jak se se zvířaty zachází a jak nízké tresty jsou udělovány, např. za týrání zvířat.

Volební potenciál DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT v jednotlivých krajích zveřejněný Českou televizí dne 6. září 2020: Středočeský 5,9 %, Karlovarský 5,0 %, Plzeňský 6,0 %, Jihočeský 4,5 %, Ústecký 6,0 %, Pardubický 5,0 %, Liberecký 5,0 %, Královéhradecký 5,0 %, Jihomoravský 6,0 %, Moravskoslezský 4,5 %, Vysočina 3,0 %, Zlínský 5,0 %, Olomoucký 5,0 %.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT delegovala minulý týden do volebních komisí ve všech krajích bezmála dvě stovky svých členů a příznivců, aby dohlédli na regulérnost i hladký průběh voleb.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT se zúčastní voleb ve všech 13 krajích, s tím, že na svých kandidátních listinách má čtyři pětiny žen, tj. 84 %, a 16 % mužů. Na kandidátkách je uvedeno 90 % ochránců zvířat bez politické příslušnosti a 10 % členů strany DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT.

DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje v nadcházejících volbách se záměrem bojovat v krajských zastupitelstvech prioritně za ochranu zvířat a jejich práv, ale současně i za ochranu přírody, životního prostředí, ovzduší, krajiny a kulturního dědictví.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT složila kandidátní listiny ze svých členů, příznivců a z dalších ochránců zvířat, kteří se dlouhodobě a aktivně věnují ochraně a záchraně zvířat nebo se pohybují v oblasti pomoci zvířatům.

DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT je 20. registrovanou politickou stranou za práva zvířat ve světě, resp. Česká republika je 20. zemí, ve které existuje strana zaměřená primárně na obranu práv zvířat.


ŘV DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.