David (SPD): Fico porazil mainstream

03.10.2023 18:09 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výsledkům parlamentních voleb na Slovensku

David (SPD): Fico porazil mainstream
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Ivan David

Všichni komentátoři, připuštění do „objektivní, nezávislé a vyvážené“ České televize, se předhánějí ve zdůrazňování, že parlamentní volby na Slovensku proběhly svobodně a demokraticky. Je to lež, protože ke skutečné demokracii patří objektivní informování veřejnosti, a nikoli extrémní jednostrannost, která se stala normou v procesu abnormalizace společnosti. A zejména ke skutečné demokracii patří svobodná a vyvážená veřejná diskuze občanů a jejich zvolených reprezentantů. Tomu je praxe „veřejnoprávních“ médií na hony vzdálená.

Anketa

Dopadly slovenské volby dobře?

95%
hlasovalo: 36099 lidí

Takže Fico vyhrál volby navzdory manipulaci veřejností ze strany těch, kteří ovládají mainstreamová média. Jinak řečeno, za podmínek skutečné demokracie a bez pokusu o jeho kriminalizaci by vyhrál daleko větším rozdílem a Slovensko by mělo šanci být řízeno svobodnou vůlí jeho obyvatel, a ne masou, podrobenou trvalé manipulaci.

A připuštění komentátoři ještě drze trvají na tom, že je třeba veřejnou diskuzi omezit i na prostoru, který jí zbývá, tedy sociálních sítích. Chtějí určovat, které názory jsou správné a které informace budou tajeny, a to je zásadní znak totalitní společnosti.

Proto jsem podpořil návrh na udělení Sacharovovy ceny v Evropském parlamentu Elonu Muskovi, který odmítá cenzuru a umožňuje svobodnou diskuzi. Cenu samozřejmě nezíská, neboť většina poslanců Evropského parlamentu má hluboce zakořeněné totalitní myšlení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

21:10 Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…