Dědeček (ANO): Blýská se na lepší časy

28.12.2020 16:42

Rok 2020 byl přelomový. Uchovejme víru, že rok následující bude o mnoho lepší!

Dědeček (ANO): Blýská se na lepší časy
Foto: ANO
Popisek: Jaromír Dědeček

V této nelehké době je více než jindy třeba začít u sebe - pěstovat pozitivní energii a věřit, že jdeme správným směrem.

Blíží se nový rok, snad o kus lepší, než byl rok 2020. Pro mě to byl zlomový rok, kdy jsem po mnoha letech v soukromém sektoru vstoupil do politiky. Rozhodnutí nelituji, ale zároveň nepřestávám žasnout. Věřím, že některé věci by šlo urychlit a zlepšit, ale zatím, zdá se, není společná vůle. Hledáme cesty, jak protlačit některé dobré nápady, se kterými jsme šli do voleb. V hlavě toho mám dost, tak snad z opozičních lavic budeme mít sílu aspoň nekteré prosadit. Budu bojovat, jak jsem zvyklý, abych za sebou zanechal pozitivní stopu a viditelné výsledky. Máme do roku 2021 spoustu plánů!

Zároveň byl celý uplynulý rok ve znamení koronaviru a je nade vše jasné, že se s tímto zákeřným virem budeme potýkat ještě v roce následujícím. K tomu mohu říct dvě věci: Vydržte prosím, jsme v tom všichni společně a situace je nadále vážná. Ale zároveň se blýská na lepší časy - a to je ta druhá věc: Snad již v řádu týdnů nebo měsíců bude očkování pro ty nejzranitelnější. A postupně se bude moct opět bez obav setkávat se svými nejbližšími, později třeba i jít do divadla nebo na fotbal. Přál bych všem, aby neztráceli víru a šířili pozitivní energii, to je nejlepší cesta, jak přežít tyto nelehké časy.

Do nového roku všem přeji zejména pevné zdraví (které je třeba podporovat kvalitní životosprávou a také posilováním imunity). Také všem přeji otevřenou mysl a pozitivní energii, která nám pomůže překlenout krizi a nový rok díky ní snad bude pořád jen lepší. Kéž bychom si na konci příštího roku řekli, že jsme díky svému přístupu od ledna až do prosince šplhali vzhůru a výše. Nejlepší totiž je, když je vidět, že naše cesta, i když je vyčerpávající a trnitá, má smysl a vede správným směrem. 

Váš Jaromír Dědeček

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice