Dobrá volba 2016: Prosím, dejte nám sílu, dejte nám hlas

08.09.2017 13:07

Zájem Čechů o politiku klesá. Příčinou je především chování některých politiků. Mnozí se oddálili od lidí, a zajímají se jen o sebe a o své zájmy. I proto jsme se rozhodli kandidovat v podzimních parlamentních volbách. Jsme Dobrá volba 2016 a máme co nabídnout!

Dobrá volba 2016: Prosím, dejte nám sílu, dejte nám hlas
Foto: Dobrá volba
Popisek: Dobrá volba

Celkem jsme sestavili kandidátky v 11 krajích. V našem týmu jsou odborníci z nejrůznějších oblastí od zdravotnictví až po bezpečnost. Co je ale nejdůležitější, spojuje nás chuť něco změnit a chceme se aktivně zapojit do politického dění.

Jedním z největších podporovatelů strany je v těchto volbách úspěšný podnikatel Pavol Krúpa, který dlouhodobě usiluje o nápravu nepromlčených privatizačních kauz, které asi nejvíce symbolizuje prodej a vytunelování OKD nebo Agrobanky. Z České republiky byly vyvedeny kvůli těmto kauzám desítky miliard korun.  Tyto peníze je potřeba vrátit do státní kasy a použít je na zlepšení kvality životů občanů.

Zajímají nás především vaše názory! V rámci kampaně proto vyrážíme do ulic ptát se vás občanů, co by bylo dobré ve vašich krajích realizovat. Vybrané projekty, na základě vašich podnětů, následně zafinancujeme a skutečně zrealizujeme. Slibovat nestačí…

Více na www.dobravolba2016.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…