Doubrava (S.cz): Turecku prodají politici i sebe

20.03.2017 9:17

Jako šli evropští politici v třicátých letech na ruku Hitlerovi, podobně jdou na ruku i Erdoganovi. Je to trapné a osudové zároveň. Ukázaly to volby v Nizozemí. Proč?

Doubrava (S.cz): Turecku prodají politici i sebe
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Doubrava

Posuďte.

Nizozemský trik                                                                                                                         

Těsně před volbami se nizozemská vláda nebývale pochlapila. Tureckou ministryni z Nizozemí vyprovodila šupem do Německa, protože tato dáma chtěla agitovat mezi Turky v Nizozemí. Voliči to viděli jako hrdinný vládní čin. Nepotřebovali tedy nacionalistu Wilderse, když se umí současní vládní borci protiislámsky pochlapit. Jenže tu je vtíravá otázka. Nebyl to domluvený trik s Tureckem? Ministryně měla mlátit pantem jenom na velvyslanectví. Její příjezd byl proto bezvýznamný, ale show o jejím vyhnání byl výborným vládním předvolebním tahem. Zkrátka nizozemští politici prodají Turecku nejen i sebe.

 

V Nizozemí přechází do útoku zároveň extremistická islamistická strana DENK, proti které také Wilders a spol. varují. DENK získala např. v oblasti Amsterdamu 7,5 procenta hlasů, což není ani málo.

 

Rakouský trik                                                                                                                         

Protože Rakousko vyzvalo, aby země EU ukázaly Turecku kde jsou jeho meze, Turecko velkohubě prozhlásilo, že ruší svoji účast na společných projektech NATO s partnerskými zeměmi. Ve skutečnosti jde jenom o Rakousko, které ani není členem NATO, ale je pouze v kamarádském alias partnerském vztahu s NATO.
Takže? Neznamená to vůbec nic. Jenom turečtí vojáci nemají mašírovat v akcích NATO, kterých se nějak účastní pár vojáků z miniaturního Rakouska. Prostě diktátor Erdogan chce hysterickým  mediálním tlakem na NATO vytvořit obraz silného a rozhodného vůdce tureckého národa. Proč? Je přece před tureckým referendem!

 

Postelové manufaktury                                                                                                           

V knize „Evropa opět spěje ke katastrofě“ jsem loni varoval, že migrační invaze je snahou o protlačení co nejvíce islámských osob do EU. Cílem je mít v EU co nejvíce muslimů. Slyšel jsem od sluníčkářů, že mám hysterické představy. Jenže mi to potvrdil sám diktátor Erdogan. Směrem k Turkům žijícím v Německu řekl: „Zploďte ne tři, ale pět dětí, neboť vy jste budoucnost Evropy." Neboť snem Erdogana je mít v každém státě nátlakovou extremistickou islamistickou stranu jako je nizozemská DENK.                                                              

Vyzývá Turky, aby z postelí doma udělali manufaktury na výrobu dětí. Jejich manželky mají držet hubu a krok a poslušně rodit. Co na to řeknou zastánci ženských práv, kde je spravedlivá politika německých Zelených a naivní levice? 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…