Dupač (APAČI 2017): Hlavní cíl IS je radikalizovat Evropany

29.07.2016 16:33

Co se stane, pokud se Evropané neradikalizují? Je počet mrtvých při teroristických útocích v porovnání s vraždami mezi občany banální? Lze na to použít tento metr?

Dupač (APAČI 2017): Hlavní cíl IS je radikalizovat Evropany
Foto: Facebook Stanislava Dupače
Popisek: Stanislav Dupač

Dovolím si trochu rozebrat co pan Foltýn v uvedeném videu (záznam pořadu ČT zde) řekl, v zásadě s ním souhlasím, ale některé vývody považuji za zkreslené.Pan Foltýn, mluví o tom že cílem IS je zradikalizovat Evropany proti muslimům. Ano pravda je že pak dojde rychleji ke střetu a rozhodnému boji. Ovšem i bez toho nás čeká plíživá islamizace, díky rozdílnému způsobu života obou skupin, kdy jedna vychovává menší počet dětí a dbá spíše na kvalitu výchovy a vzdělání a druhá rychle vychovává velké množství nových voličů a bojovníků. To znamená, že situace není na straně starousedlíků. A pokud nenastolíme stav, kdy islám bude považován za něco neslušného a nebezpečného, stejně jako komunismus a fašismus a tlak na to, aby od něho lidé odcházeli, jednoho dne nám právo sharia odhlasují kolonisté přímo v parlamentu EU. Důkazem, že k tomu jednou dojde je to, že všechny země s většinou islámské populace jsou islámské a platí tam právo sharia, je logické, že toto budou chtít zavést i v Evropě, ostatně i průzkumy a rozhovory s muslimy tomu nasvědčují. Dle mne je tedy lepší zaujmout jasný přístup a nepolevit v kritice islámu. Jinak dobře hovoří o zbytečně přepálené demilitarizaci Evropy a ke zrušení vojny, což byla chyba. Dále mluví o tom, že pokud dojde k odzbrojení občanů dojde k jejich radikalizaci. Což je pravda! Ale dle mne hlavně dojde k tomu, že občané budou vydáni na milost zločincům a teroristům, kteří si zbraně opatří nelegálně. A další věcí je, že pokud se stát bojí svých občanů, asi ve státě není cosi v pořádku.

Ještě jeden důležitý bod, hovoří o tom že v Evropě místní také vraždí a že počet vražd a mrtvých nad mrtvými při teroristických útocích převažuje. Ano, ale není nutné zvyšovat počet zabitých přivážením nebezpečných lidí do Evropy a dále pak A TO SE MI ZDÁ DŮLEŽITÉ, v normálním životě si můžete přivodit své zavraždění sami, například spoluprací se zločineckými organizacemi, kamarádstvím s pochybnými lidmi, hledáním agresivních partnerů, či návštěvou nebezpečných míst, tomu všemu se, ALE MŮŽETE VYHNOUT! Ovšem teroristickému útoku v divadle, metru, či ve škole, se vyhnete jen tak, že omezíte svůj život a nebo vůbec. Navíc všechny relativizace a banalizace statistikou padají v momentě, kdy zemře váš přítel, či milovaná osoba.

Převzato z profilu

Stanislav Dupač

  • APAČI 2017
  • podporovatel Trikolory, bývalý okresní předseda BPI
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Nebojte, plastová občanka bude vždy platit dál až do zániku vesmíru

6:16 Ministr Bartoš: Nebojte, plastová občanka bude vždy platit dál až do zániku vesmíru

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k digitalizaci.