Dvouletý (Soukromníci): Chceme skoncovat s vládou jednoho muže

16.06.2020 14:34

Komentář na facebookovém profilu k prioritám volebního programu pro krajské volby v Zlínském kraji

Dvouletý (Soukromníci): Chceme skoncovat s vládou jednoho muže
Foto: repro Youtube
Popisek: Michal Dvouletý v pořadu Rozhovor s..., který vysílá Regionalnitelevize.cz

Jsem přesvědčen, že jsme s MUDr. Jaromírem Bernátkem vytvořili skvělý tandem, který voličům nabídne zodpovědný přístup k řízení Zlínského kraje a který bude založen na odbornosti, profesionalitě a tahu na branku.

Chceme skoncovat s vládou jednoho muže. Hodláme se podílet na tom, že nové vedení Zlínského kraje bude sehraným a pracovitým týmem, v němž nebude prostor pro politikaření, podrazy a urážky.

Nabízíme jasnou alternativu, lidskou slušnost a naše zkušenosti, na kterých chceme postavit fungující, transparentní a otevřený kraj. Nejdříve napravíme napáchané škody, zabráníme ekonomickému kolapsu krajského rozpočtu a ihned začneme realizovat náš plán, jak vyvést Zlínský kraj z krize, do které jej dostala nejen letošní pandemie, ale také nezodpovědná politika hejtmana a jeho přikyvovačů.

Co konkrétně?

  • Definitivně zastavíme projekt nové nemocnice ve Zlíně – Malenovicích. Ušetřené peníze budeme ihned investovat do modernizace Krajská nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně.
  • Zrevidujeme připravovaný integrovaný dopravním systém tak, aby vlaky a autobusy jezdily skutečně tehdy, kdy je lidé potřebují, ne kdy to vymodelovali sociální inženýři, aby zruinovali krajský rozpočet.
  • Vrhneme se na řešení nedostatku dostupného bydlení především pro mladé rodiny, ale i seniory. Vrátíme se k modelům družstevního bydlení.
  • Zavedeme nový dotační program tak, abychom společně vytvořili lepší podmínky k tomu, aby především mladí lidé mohli zůstat v našem kraji.
  • Konečně rozhýbeme výstavbu dálnic i elektrifikaci železnic, aby se např. i krajské město dočkalo skutečně důstojného dopravního terminálu.
  • Zásadní impuls musí dostat také cestovní ruch, kterému kraj musí pomoci s restartem a dalším rozvojem.
  • Pomůžeme také kultuře i sportovcům například tím, že zdvojnásobíme jejich podporu z krajského rozpočtu

Ing. Michal Dvouletý, MBA

  • Soukromníci
  • zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • krajský zastupitel

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…