Dvouletý (Soukromníci): Napravíme škody a zabráníme ekonomickému kolapsu Zlínského kraje

15.06.2020 15:10

Krajský zastupitel Michal Dvouletý již čtyři roky usilovně upozorňuje na problémy, které způsobuje dnešní vedení Zlínského kraje občanům našeho regionu.

Dvouletý (Soukromníci): Napravíme škody a zabráníme ekonomickému kolapsu Zlínského kraje
Foto: Michal Pavlásek
Popisek: Ing. Michal Dvouletý, krajský předseda strany Soukromníků a zastupitel Zlínského kraje

Michal Dvouletý odmítá výstavbu nové nemocnice ve Zlíně - Malenovicích a brání postupné likvidaci okresních nemocnic. Současně mimo jiné kritizuje „zpackanou revoluci“ ve veřejné hromadné dopravě. V letošních krajských volbách bude „krýt záda“ lídrovi koalice TRIKOLORA – SOUKROMNÍCI – NEZÁVISLISÍ, primáři Jaromíru Bernátkovi. Jako předseda Strany soukromníků ve Zlínském kraji tak bude kandidovat z druhého místa společné kandidátní listiny.

„Jsem přesvědčen o tom, že jsme s panem primářem Bernátkem vytvořili skvělý tandem, který voličům nabídne zodpovědný přístup k řízení Zlínského kraje, a který bude založen na odbornosti, profesionalitě a tahu na branku. Chceme skoncovat s vládou jednoho muže. Hodláme se podílet na tom, že nové vedení Zlínského kraje bude sehraným a pracovitým týmem, v němž nebude prostor pro politikaření, podrazy a urážky. Nabízíme jasnou alternativu, lidskou slušnost a naše zkušenosti, na kterých chceme postavit fungující, transparentní a otevřený kraj,“ uvedl Michal Dvouletý.

A jaké budou podle Michala Dvouletého hlavní priority koalice TRIKOLORA – SOUKROMNÍCI – NEZÁVISLÍ? „Nejdříve napravíme napáchané škody, zabráníme ekonomickému kolapsu krajského rozpočtu a ihned začneme realizovat náš plán, jak vyvést Zlínský kraj z krize, do které jej dostala nejen letošní pandemie, ale také nezodpovědná politika hejtmana a jeho přikyvovačů,“ řekl Michal Dvouletý a pokračoval v konkrétních příkladech.

„Definitivně zastavíme projekt nové nemocnice ve Zlíně – Malenovicích. Ušetřené peníze budeme ihned investovat do modernizace Krajské nemocnice Tomáše Bati. Zrevidujeme připravovaný integrovaný dopravním systém tak, aby vlaky a autobusy jezdily skutečně tehdy, kdy je lidé potřebují, ne kdy to vymodelovali sociální inženýři, aby zruinovali krajský rozpočet. Vrhneme se na řešení nedostatku dostupného bydlení především pro mladé rodiny, ale i seniory. Vrátíme se k modelům družstevního bydlení. Zavedeme nový dotační program tak, abychom společně vytvořili lepší podmínky k tomu, aby především mladí lidé mohli zůstat v našem kraji. Konečně rozhýbeme výstavbu dálnic i elektrifikaci železnic, aby se např. i krajské město dočkalo skutečně důstojného dopravního terminálu. Zásadní impuls musí dostat také cestovní ruch, kterému kraj musí pomoci s restartem a dalším rozvojem. Pomůžeme také kultuře i sportovcům například tím, že zdvojnásobíme jejich podporu z krajského rozpočtu,“ vyjmenoval několik konkrétních cílů.

Michal Dvouletý má 40 let, se svou ženou a dvěma syny žije v Uherském Hradišti. Vystudoval management, ekonomiku a projektové řízení. Z pozice ředitele společnosti se věnuje především marketingovým a mediálním projektům. Jakožto slovácký patriot se věnuje folkloru, vinaření a rozvoji cestovního ruchu na Slovácku. Od roku 2016 je členem krajského zastupitelstva, od roku 2018 pak také členem zastupitelstva města Uherské Hradiště.

Ing. Michal Dvouletý, MBA

  • Soukromníci
  • zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • krajský zastupitel

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.