Dvouletý (Soukromníci): Nebudeme s vámi hrát na slepou bábu

21.09.2022 14:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k důvodům, proč je důležité jít i ke komunálním volbám

Dvouletý (Soukromníci): Nebudeme s vámi hrát na slepou bábu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Dvouletý

Možná, že si také vy pokládáte otázku, proč jít ke komunálním volbám. Není divu, když mnoho lidí má dojem, že politici jen slibují a namísto toho, aby udělali něco pro lidi, sotva získají funkci, stanou se z mnohých spíše političtí bafuňáři, stříhači pásek nebo vazalové sociálních sítí, na kterých se snaží přesvědčit sami sebe i voliče o tom, jak moc jsou pro ně důležití.

Bohužel, tuto smutnou nálepku dostala v posledních letech i politika na komunální úrovni. S tím však chceme skoncovat a všem občanům Uherského Hradiště nabízíme zásadní změnu stylu správy našeho města. Chceme, aby Uherské Hradiště bylo opět městem podle vás.

Chceme, abyste to byli právě vy, nikoliv úředníci nebo placení politici, kdo bude spolurozhodovat o budoucnosti našeho města.

Ing. Michal Dvouletý, MBA

  • Soukromníci
  • zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • krajský zastupitel

Nebudeme z vás dělat blbce. Nebudeme s vámi hrát na slepou bábu. Můžete se spolehnout na to, že s vámi budeme vždy jednat na rovinu. Pokud něco nepůjde, řekneme vám to z očí do očí a dáme na stůl veškeré argumenty. Nebudeme vás tahat za nos a slibovat řešení jen proto, abychom někoho nenaštvali nebo ukonejšili.

A naopak, pokud se nám podaří něčeho dosáhnout, nepotřebujeme se u toho fotit a vystavovat k obdivu. Tento úspěch budeme slavit společně s vámi, protože to nebude vítězství toho či onoho politika, ale všech občanů.

Anketa

Jak budete volit v komunálních volbách?

hlasovalo: 11074 lidí

Každý z nás ve své profesi dokázal, že něco umí, že má tah na branku a umí se porvat s problémy. Za každým z nás jdou vidět konkrétní výsledky naší práce. Každému z nás leží na srdci budoucnost našeho města. Jsme připraveni obětovat svůj čas a nabídnout veškeré své znalosti a dovednosti k tomu, abychom naše město opět nastartovali, pomohli vyřešit letité problémy a posunuli ho zase o kus dopředu.

Nemáme za sebou žádné stranické sekretariáty a nebudeme nikomu mazat med kolem „huby“ tím, že máme mobil na bývalého či současného premiéra, ale garantujeme vám, že právě Uherské Hradiště bude pro nás všechny vždy na prvním místě. Na druhou stranu nejsme žádní političtí nováčci a moc dobře víme, jak funguje samospráva, zastupitelstvo, rada i městský úřad. Máme jasnou představu o tom, kde začít, jak pokračovat a kde skončit.

Byli bychom velmi rádi, kdybyste si nenechali namluvit, že váš hlas stejně o ničem nerozhodne. Každý hlas je důležitý a v těchto volbách obzvláště. Je na každém z vás, pro kterou cestu se rozhodne. Pokud společně s námi otočíte kormidlem, dáte šanci těm, kteří chtějí naplno, bez kumulovaných funkcí, a o to s větším nasazením pracovat pro město a jeho občany. Nebo můžete potvrdit současný kurz, čímž v neposlední řadě vyšlete do Prahy vzkaz, že to dnešní vláda dělá dobře, a že se může spolehnout na podporu z komunální úrovně.

Ať už volby dopadnou jakkoliv, máme za Hradišťáky jedno velké přání, a to aby v čele Uherského Hradiště stál zkušený, odhodlaný a výkonný tým lidí, který bude naplno pracovat pro občany města. Aby to byli právě občané, kteří budou rozhodovat o budoucnosti Hradiště nejen v den voleb, ale po celé funkční období. Aby vedení radnice mělo sílu a vytrvalost k tomu, aby namísto líbivých projektů řešilo klíčové trable, jakými jsou např. parkování, doprava, dostupné bydlení pro mladé i seniory, ale také nelehká situaci spolků. A aby také radnice hledala cesty, jak lidem ušetřit na daních či energiích.

Především si však přejeme, aby Uherské Hradiště bylo skvělým místem pro život nejen pro nás, ale také pro generace našich dětí a jejich dětí. A k tomu vám všem Hradišťákům přeji šťastnou ruku.

Ing. Michal Dvouletý, MBA
lídr Hradišťáků

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.