Fiala (ODS): Babiš hodil ministra Blatného přes palubu

07.02.2021 20:26

Komentář na facebookovém profilu k premiérovu prohlášení, že jednání o prodloužení nouzového stavu je úkolem ministra zdravotnictví

Fiala (ODS): Babiš hodil ministra Blatného přes palubu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Premiér prohlásil, že vyjednávání o prodloužení nouzového stavu je úkolem ministra Blatného. Co si z toho odnést? Babiš dává od ministra zdravotnictví ruce pryč. Zkrátka ho hodil přes palubu.

Dětský lékař Blatný není členem žádné politické strany, není poslancem, v politice je pár měsíců. Politická jednání, zvláště v těchto vyhrocených dnech, jsou velmi tvrdá. Navíc nezahrnují pouze otázky zdravotnictví, ale také třeba podporu podnikatelů nebo úpravu krizového zákona tak, abychom nemuseli neustále žít v nouzovém stavu, tedy témata, která Jan Blatný nemůže i při nejlepší vůli fundovaně komentovat.

Řešení přece dávno leží na stole.

AntiCovid tým naší koalice SPOLU nabízí soubor návrhů, které budou jistě fungovat mnohem lépe než současná chaotická opatření. Všechna naše řešení jsou panu ministrovi Blatnému plně k dispozici.

Pojďme zemi systematicky a konstruktivně vyvést z pandemické krize, aniž bychom museli prodlužovat nouzový stav. Pojďme najít cestu z neutěšeného současného stavu, který začíná být pro občany neúnosný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…