Fiala (ODS): Boj s levnou prací je od ČSSD jen zoufalý trik

10.08.2017 15:11

Předseda ODS Petr Fiala kritizuje kampaň volebního lídra ČSSD Lubomíra Zaorálka, kterou zveřejnil na sociálních sítích pod názvem „válka levné práci“. ODS nabízí skutečný a realistický růst mezd pro všechny.

Fiala (ODS): Boj s levnou prací je od ČSSD jen zoufalý trik
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Toto je nehorázné. Strana Lubomíra Zaorálka je už téměř čtyři roky u moci a má i post premiéra, proč tedy za celou tu dobu nevytvořila podmínky pro růst i těch nejnižších mezd? ODS nabízí jasnou představu, žádné plané sliby. Díky naší daňové reformě by si každý zaměstnanec včetně těch s nejnižšími platy přilepšil průměrně o 7 %, což je znatelný a zároveň realistický růst. Koaliční strany - tedy jak ČSSD, tak ANO a KDU-ČSL - čtyři roky ignorovaly potřeby lidí, zanedbávaly příležitosti, které nabízel hospodářský růst, zvyšovaly byrokracii, dotovaly velké firmy a pronásledovaly malé podnikatele. Lubomír Zaorálek byl čtyři roky ve vládě. Tváří se, jakoby vstoupil do ČSSD včera, přitom za její politiku je už dlouho spoluzodpovědný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: My už solidární jsme a nemusíme se podílet na solidární mechanismu

17:04 Ministr Rakušan: My už solidární jsme a nemusíme se podílet na solidární mechanismu

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.