Fiala (ODS): Roušky do schránek sliboval Babiš už na jaře a zatím poštou nikomu nic nepřišlo

07.09.2020 22:38

Komentář na facebookovém profilu ke slibu premiéra Andreje Babiše, že důchodci dostanou respirátory, když se zhorší situace kolem koronaviru

Fiala (ODS): Roušky do schránek sliboval Babiš už na jaře a zatím poštou nikomu nic nepřišlo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Fiala

Andrej Babiš opět slibuje roušky do schránek, tentokrát seniorům v případě, že se zhorší situace. Roušky do schránek ale sliboval už na jaře a zatím poštou nikomu nic nepřišlo.

Místo planých slibů by měl stát ochránit konkrétní ohrožené skupiny obyvatel. Místo zbytečných plošných opatření a předvolebních gest by stát měl být schopen lokálně reagovat na nová ohniska nákazy. To se zatím zjevně vládě nedaří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice