Fiala (ODS): Vyzýváme vládu, aby přestala opakovat show

30.07.2020 12:19

Komentář na facebookovém profilu k přetrvávajícím nedostatečným kapacitám pro testování koronaviru

Fiala (ODS): Vyzýváme vládu, aby přestala opakovat show
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Fiala

Vláda v březnu slíbila masivní testování. Dnes po 4 měsících lidé čekají na termín, protože kapacity nejsou. Vláda lhala i v květnu, kdy slavnostně představila takzvanou chytrou karanténu. Ta po více než dvou měsících nefunguje. Pokračuje chaos a improvizace, ale máme o půl bilionu vyšší státní dluh. Vláda ani nepřipravila zemi na chřipkovou sezónu, státní hmotné rezervy jsou prázdné.

Proto vyzýváme vládu, aby přestala opakovat show z března a dubna, aby skončila improvizace a chaos. Vláda by měla také jasně říci, jakým způsobem navýší kapacity testování a co udělá pro fungování chytré karantény.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

13:09 Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám české koruny