Fiala (SPD): Sexuální orientace je soukromou záležitostí

27.02.2023 14:33 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neomarxistické genderové ideologii

Fiala (SPD): Sexuální orientace je soukromou záležitostí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředseda hnutí SPD Radim Fiala

To je šílené, k čemu vede neomarxistická genderová ideologie. Pohlaví jsou jen dvě, prohlašoval student a protestoval proti přítomnosti biologických mužů na dívčích toaletách. Středoškoláka z kanadského města Renfew následně dokonce zadržela policie, když se pokoušel účastnit výuky, kam měl od vedení školy zákaz chodit. Podle ředitele St. Joseph’s Catholic High School by pobyt mladíka s dalšími studenty v jedné třídě mohl mít negativní vliv na zdraví jeho spolužáků… Navíc v „katolické“ škole sv. Josefa by snad měli vědět, že pohlaví jsou jenom dvě a osoby s penisy by neměli pouštět na dívčí záchody.

Anketa

Je dobře, že ANO a SPD chtějí ve Sněmovně obstruovat kvůli snížení valorizace důchodů?

96%
2%
hlasovalo: 31652 lidí

Šílená neomarxistická genderová ideologie tvrdí, že pohlaví je sociální konstrukt (a je libovolně volitelné a měnitelné), nikoli biologická danost. Sociální inženýři pak chtějí, aby si chlapci hráli s panenkami, nosili šatičky a v dospělém věku, aby snad kojili či rodili děti. To je proti přírodě i proti zdravému rozumu. Nemyslíte? A nyní genderisté dokonce tvrdí, že existuje 100 pohlavních identit…

A proč ne rovnou 1000? A proč ne 10 000?

Gender ideologie tvrdí, že pohlaví je konstrukt a je libovolně volitelné bez ohledu na biologické danosti. Každý ale ví, že existují dvě pohlaví – muž a žena. Ostatní jsou problémy s identitou. A každý ví, že manželství a rodinu mohou založit jen muž a žena. Vůči těmto lidem s odlišnými preferencemi máme mít soucit, jejich životní styl se ale nesmí stát pro společnost normou či vzorem k obdivu.

Sexuální orientace je soukromou záležitostí každého. Hnutí SPD odmítá perzekuci homosexuálů či trans-sexuálů a homosexuálové i trans-sexuálové mají dle nás právo na stejné občanské svobody jako ostatní občané. Největším nebezpečím pro homosexuály jako osoby je v současnosti nenávistný islám, který prosazuje trest smrti za homosexualitu. Podle hnutí SPD je základem státu ale tradiční rodina, ve které táta s mámou vychovávají děti. Tradiční rodina si od státu zasluhuje všestrannou podporu a ochranu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.