Fiala (SPD): Vývoj v uplynulém roce považují více než čtyři pětiny Čechů za neúspěšný

02.04.2024 12:05 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pohledu obyvatel na vývoj ČR.

Fiala (SPD): Vývoj v uplynulém roce považují více než čtyři pětiny Čechů za neúspěšný
Foto: Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS
Popisek: Radim Fiala (SPD).

Máme tady další nelichotivé vysvědčení vlády Petra Fialy. Vývoj ve společnosti v uplynulém roce považují více než čtyři pětiny Čechů za neúspěšný a roku 2024 se obává 57 procent obyvatel. Vyplývá to z průzkumu společnosti STEM. A není divu, když Česká republika se jako jediná v EU v ekonomice nedostala na předcovidovou úroveň, řádila tu rekordní inflace, vláda rekordně zadlužuje zemi a současně rekordně zvyšuje daně. Stop škodlivé Fialově vládě. Hnutí SPD je připraveno vyslat své odborníky do vlády, která by nahradila nekompetentní vládu pětikoalice.

„Rok 2023 se nesl u většiny Čechů a Češek ve znamení obav, nejistoty a únavy. Tyto pocity se zároveň plynule přelévají do nového roku – roku 2024 se obává 57 procent obyvatel, s nadějí ho vyhlíží 43 procent osob,“ doplňuje výsledky průzkumu Kateřina Duspivová, analytička STEM.

„Nadpoloviční většina Čechů a Češek si rok 2023 spojuje s pocity zklamání a únavy. Situace v roce 2023 je tak do velké míry srovnatelná s vývojem od počátku pandemie covid-19 a na ni navazujících krizí,“ uvádí k loňskému roku výzkumníci STEM. Informoval o tom server Fintag.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Orbán je autoritář. A s autoritáři se nevyjednává. Komise nás neposlechla

20:01 Peksa (Piráti): Orbán je autoritář. A s autoritáři se nevyjednává. Komise nás neposlechla

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k postoji Evropské komise vůči Maďarsku a jejími prem…