Fiala (SPD): Ziskové neziskovky

07.02.2019 13:27

Komentář na facebookovém profilu na adresu neziskovek.

Fiala (SPD): Ziskové neziskovky
Foto: Daniela Černá
Popisek: Poslanec Radim Fiala (SPD) na besedě s občany v obci Vyšní Lhoty

Izraelské ministerstvo strategických záležitostí zveřejnilo černou listinu dvaceti neziskových organizací podporujících Palestinu. Členům, zaměstnancům i aktivistům spojených s jejich akcemi bude odepřen vstup do země. Tím bychom se měli inspirovat i my a rovněž bychom měli zakázat působení neziskovek, které působí proti národním zájmům České republiky a špiní český národ.

„Tito lidé se snaží využít naše zákony a naši pohostinnost, aby jednali proti Izraeli a špinili naši zemi. Budeme proti nim bojovat všemi možnými prostředky,“ dodal pro deník Haaretz ministr vnitra Arye Dery. Pokud jde o obhajobu národních zájmů a suverenity, může být pro nás Stát Izrael, ale třeba i Švýcarsko vzorem.

U nás máme zase neziskovky (které jsou ale pro své zaměstnance velmi ziskové), které podporují Evropskou unii, multikulturalismus, masovou imigraci, islamizaci, agendu George Sorose, nadnárodní nedemokratickou vládu, zvrácený gender a podobné věci.

Měli bychom se při nejmenším pokusit zamezit tomu, aby tyto neziskovky financoval český stát. Dále by mělo být transparentní, odkud dostávají finance. Ale za úvahu stojí, že bychom po vzoru Izraele takovým neziskovkám, které očividně rozvrací suverenitu a demokracii českého státu a rozvracejí českou společnost, zakázali působit na území ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…