Fiedler (Úsvit): Proč v tom nevidím nějaký zásadní rozdíl?

01.03.2015 19:08

Už ve středu jsem zaregistroval v odkazech, které se mi zobrazují, článek, resp. tedy rozhovor s Peterem Harvánkem, bývalým místopředsedou hnutí ANO 2011, který již spolu s dalšími dříve rezignoval na svou funkci v tomto hnutí.

Fiedler (Úsvit): Proč v tom nevidím nějaký zásadní rozdíl?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Karel Fiedler

Dnes ráno jsem si vyčlenil čas k přečtení tohoto rozhovoru a ukázalo se, že to bylo velmi aktuální. Když jsem dnes přece jen sledoval průběh sněmu hnutí ANO, mám na mysli konkrétně průběh voleb a vzdání se kandidatur kandidátek na post 1. místopředsedy na poslední možnou chvíli, okamžitě mi blesklo hlavou, že se tam asi zase tolik za tu dobu nezměnilo.

Rozhovor s Peterem Harvánkem je zde.

No a proto, že s Peterem se díky kousku naší společné historie znám osobně, namačkal jsem opět po nějaké době jeho číslo, abych se jej optal na jeho názor ( a tím si potvrdil nebo vyvrátil ten můj ). Nebylo překvapením, že jsme se v názoru shodli.

Na naší politické scéně vznikly a díky rozhodnutí občanů také uspěly dvě nová polická hnutí. Je opravdu škoda, že obě spadají do kategorie centralistických autokratických hnutí, což postupně začíná být čím dál zřetelnější….

Jejich přínos tak je čím dál více diskutabilnější.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Fiedler

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

12:05 Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Ludwigovi.