Flachs (SPD): Cpaní politiky do škol Michalovi Horáčkovi neprošlo

01.03.2017 9:40

Na sušickém gymnáziu odmítli politickou besedu ohlášeného prezidentského kandidáta v rámci vyučovacích hodin. Opravdový zájem o prezidentského kandidáta se projevil po vyučování. Účast jednoho z více než tří set studentů na besedě hovoří za vše.

Flachs (SPD): Cpaní politiky do škol Michalovi Horáčkovi neprošlo
Foto: spo-milevsko.eu
Popisek: Robert Flachs

Za výsledek si pan Horáček a jeho volební tým může sám. Nabídka, aby se diskuze zaměřila pouze na Horáčkovu uměleckou kariéru a byla apolitická, nebyla panem Horáčkem akceptována. Jelikož neprošel návrh pana Horáčka mít diskuzi v rámci vyučování, sušické gymnázium mu umožnilo tuto politickou diskuzi uskutečnit alespoň mimo vyučovací hodiny.

Kéž by obdobných zkušeností bylo více, aby se politici poučili kam patří a nepatří politická propaganda. Blamáž pana Horáčka a jeho volebního týmu by mohla inspirovat třeba ministryni školství Kateřinu Valachovou s multi-kulti propagandou. Organizování tohoto “poučování” je srovnatelné se zasahováním politiky do školství před rokem 1989. Pro připomenutí: Česká školní inspekce doporučila školám jmenovat koordinátory pro globální rozvojové vzdělávání. Tito koordinátoři budou kontrolovat, zda učitelé „správně“ vysvětlují témata migrace, kulturní a politická globalizace, diskriminace, xenofobie atd.

Je k zamyšlení, že tzv. demokratické” strany provádí účelovou propagandu od školství až po veřejnoprávní televizi, ale zároveň straší dnešními etablovanými komunisty. Těžko se pak někdo může divit průzkumům, které odhalují nespokojenost velké části společnosti s vývojem po roce 1989.

Robert Flachs - Svoboda a přímá demokracie (SPD)- Jihočeský kraj

Převzato z profilu.

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…