Fleischer (SPR-RSČ): Nový trik starých stran – vyvolat závist ve voličích

06.04.2019 15:49

Laciné jednovětné sliby, fráze, žádné argumenty, žádná práce, podvodné profily na sociálních sítích a trolling, vyvolávání závisti v debatách u článků kandidátů nových a malých stran, to je předvolební kampaň starých stran. Na víc nemají.

Fleischer (SPR-RSČ): Nový trik starých stran – vyvolat závist ve voličích
Foto: archiv
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Není to zdaleka jen ODS, kdo staví na své „nebetyčné genialitě“ a „občanské tuposti“. Velmi rádo se využívá faktu, že lidé mají po svých 12 hodinových směnách a práci pro rodinu tak málo času, že nemohou sledovat detaily chování české, ale nejen té české politické scény.

Předvolební kampaň probíhá stále ve školách, v médiích a v podstatě všude kolem.  Vnímavější pochopí, že např. neustálé omýlání našeho národního vymírání, je jen přípravou na „nutnost“ přijímat uprchlíky. Kdo jsou to za lidi, o tom raději pomlčím a ponechám to BIS, pokud dělají něco jiného, než šmírování nepohodlných stran a jejich představitelů.  

Všude kolem sebe vidíme spousty dětí a studentů, miminek a kočárků, a to i brněnská porodnice zahlásila dvacetiletý rekord, noční podniky jsou přeplněné mladými, tedy do vymírání máme hodně daleko. Ale to je jen jeden postřeh.

Kdysi ODS „překvapovala“ a dokázala nadchnout své voliče, pro které nikdy nic neudělala, jednoduchými hesly. Připadám si někdy trochu z módy, když se rozepisuji o potřebách náprav konkrétních problémů.  Stačí přece napsat „spravedlivou odměnu za poctivou práci“ a slogan pravicové ODS, znějící tak bolševicky,  je na světě.  Koneckonců polovina ODS jsou bývalí komunisté, není se tedy čemu divit.  Starého psa…však to znáte.  

Mnoho stran a ODS zvlášť, si dokonce platí psychology,  kteří volí barvy letáků a billboardů. Platí statisíce za experty, kteří radí slogany a hesla. Na víc lidé nemají čas. Ostatní strany se utají a jednoduše se o nich nemluví.  V televizi už probíhají debtay s vybranými „lídry“, kteří se chodí nechávat shazovat vševědoucím Soukupem. Další nafouknutá postava s miliony a vlastní televizí, která se dere na chybách ostatních do politiky.

Česká televize si jede dál svůj režim.  SPR-RSČ neexistuje a jinak je nadále extrémistickým a ultrapravicovým uskupením a tečka. Lidé to berou. Nevím, co je na mých a Sládkových stovkách článků extrémně pravicového, ale stojí to na webu ČT.  Pro někoho co se řekne v televizi je pravda, pro mnohé už to díky Bohu neznamená nic, protože ví, co je to za uskupení ta Česká televize s marcelkou Augustovou, moderátorkou Pionýrské vlaštovičky, která vždy nadšeně oznamuje triumfy ODS a TOP09.

Sociální média a otevřené názory občanů donedávna strašily staré polistopadové strany a komunistické pohrobky. Dnes už mají čeští pracovníci možnost blokovat celé skupiny, mazat jejich členy, mazat věty a vůbec porušovat Ústavu ČR a provozovat naprosto legálně protiústavní cenzuru slova. Kde to jsme, Havlíčku Havle? Pravda a láska nad lží a nenávistí nezvítězila. Pracháči zatím vedou. S lidmi dole, mezi které se počítám  i já, protože prostě jsem, je to jiné. My platíme.

Novou strategií starých stran se stali „občané“, kteří reagují na články politiků malých a neparlamentních stran. Tedy lidí, kteří jsou obyčejnými občany a snaží se zdola a optikou běžného občana, zaměstnance, OSVČ, řešit problémy života a snaží se vstoupit do politiky. Pokud jste kandidátem neparlamentní strany, často se vám objevují reakce na článek vyvolávající závist. Prastarý trik. Je opět tu.  

A tak já, který jsem nikdy nebyl v placené politice a ani nevím, kolik bere takový europoslanec a nikdy jsem se po tom nepídil, ačkoliv je mi jasné, že to bude několikanásobně víc, než mzda prodavače, já se občas dočítám pod svými články věty údajného důchodce „Aha, takže ty budeš brát diety ve výši mého důchodu, tak to nic, k volbám nejdu!“ nebo třeba „A máme tu další zlatokopy, kteří jdou po korytech“ a tak podobně.  

Tedy když jsem zakládal před lety na Facebooku, tehdy jako OSVČ bez politické příslušnosti, skupinu STOP SOUKROMÝM EXEKUTORŮM V ČR, nebo web EXEKUCE NENÍ BYZNYS, tak jsem byl také zlatokop? Já bych řekl, že spíše soukromými exekutory okradená osoba, která se rozhodla bojovat s nejkrutějším systémem exekucí v Evropě. V politice jsem byl z přesvědčení jako republikán v letech 1991 až někdy 1996. Pak mě znovu kontaktoval pan Sládek v lednu 2016 a znova jsme s nadšením rozjeli stranu před krajskými volbami. Projel jsem celou ČR a mluvil s lidmi v nejvzdálenější vísce, kam nikdo z politiků nedojel. Mluvil jsem s prodavači, dělníky, policisty, kriminalisty, úředníky, studenty, důchodci, OSVČ, abych si udělal obrázek jejich náhledu na život. Všichni trpěli exekucemi a platili a platili a exeloooby bohatla a bohatla. Lidé chudli a chudli.

Pak přišel pan Okamura a za pár minut opsal program, který jsem skládal roky na základě reálných zkušeností. A měl úspěch – protože měl peníze.

Dnes se musím smát, pokud mi někdo do diskuse napíše, že jdu po korytu.  

Pokud bych si to připustil a vzal věc ryze logicky, pak ten „volič“ nebude volit Fleischera, aby se nedostal ke korytu. Tečka. Ale věc pokračuje logicky dál. Fleischer zůstane chudý a „volič“ spokojený. Ale jiný a skutečný volič, ne placený troll, volit svoji KDU-ČSL, ODS a ČSSD vždy bude.  

Výsledek? U koryta budou zase ti stejní, kteří udělají to samé, co udělali za 30 let. To vidíme kolem sebe.

Pokud tomu druhému „voliči“ vadí, že by Fleischer měl stejné diety jako on důchod, pak je zajímavé, že mu to nevadí u ODS a ČSSD a ANO a Pirátů, tam je to v pořádku, že budou mít diety větší, než důchod, ale nesmí to být republikán, který mluví zřetelně a jasně a který chce něco udělat, protože je to občan a žije v reálném životě a ne v růžovém obláčku.

Je mi 55 let a za života řadového zaměstnance i OSVČ jsem si prožil, co je to mít peníze a pak po ataku soukromých exekutorů na moji osobu v druhotné platební neschopnosti, díky neplatičům, jsem si zase prožil, co je to mít hlad a nemít kde bydlet. A začal jsem hledat řešení, místo kňučení u piva.

Ovšem zda „u koryta“ bude zase stará garda, nebo se začnou měnit věci a do Europarlamentu se dostanu díky vašim preferenčním hlasům a zda začnu být jako europoslanec slyšet a vidět a zda konečně začnu mluvit za občany a vyzývat vedení EU k revizi českého exekučního systému, nebo spíše průmyslu, o tom rozhodne volič.  

Volič, který buď podlehne trollům a diktatuře České televize, kdo má „šanci“ být zvolen, nebo který se zvedne a půjde mi dát preferenční kroužek a hodí hlas v úřední obálce do urny 24. a 25. května 2019.

Totiž vzhledem k nízké účasti, která je v ČR tradiční, půjde z celkového počtu oprávněných voličů 8 400 000 volit sotva 20%, tedy počet hlasů proto, abych postoupil a začal něco dělat jinak a hlasitěji, není tak vysoký a stačí skutečně z celé České republiky pár, snad jen 200 000 preferenčích hlasů, což není tak nedosažitelné a do EP se dostane člověk, který chce být slyšen a křičet fakta v plénu a podávat podněty a samozřejmě se spojit se stranami z celé Evropy, které mají stejný názor, ačkoliv jde o poslance jiných zemí. Budu jeden z těch, kteří nebudou kývat na hlouposti, zasahující do životů lidí a podnikatelů v ČR. Který bude proti islamizaci ČR a EU a nejen ústy na tiskovkách, ale skutky a postoji v plénu a výborech EP.  Chcete změnu? Opravdu změnu? Máte možnost změnit obsazení české reprezentace 24. a 25. května 2019 a bude vás to stát jen přijít do volební místnosti a udělit mi preferenční hlas. Doporučuji vám všem si přečít moje články a věnovat pozornost jejich datu na webu SPR-RSČ a na mém webu Exekuce není byznys a ve skupině STOP SOUKROMÝM EXEKUTORŮM V ČR a věřte, že toto téma není zdaleka jediné, které řeším a řešit budu. To vám mohu slíbit, protože to nebude těžké splnit a tím jsem si jist, i když budu jednou z několika kapek v moři, ale každá kapka může rozhodnout, spojí-li se v moře. Každý hlas rozhodne a může se stát, že rozhodne ten váš jediný preferenční hlas a věc se podaří. Jako občan máte právo mě pak navštívit v EP a já vás tam každého vždy rád uvítám a ukážu vám své aktivity. Ať vidíte pravdu.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…