Franěk (SPR-RSČ): Babiš a Sobotka, volič jen zírá...

20.05.2017 11:45

Kdo z koho?

Franěk (SPR-RSČ): Babiš a Sobotka, volič jen zírá...
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Ta naše politická situace je tak trapná, pan Babiš se neustále navaží do pana Sobotky, co všechno rozkradl, či nechal rozkrást a Sobotka zase do Babiše, jak si na ministerstvu jede hlavně pro své firmy, evidentně používajíc ke své propagandě svá média.. Vlastně pravdu mají oba, oba jsou zloději a pro ne úplně omezeného člověka jsou jednoznačně nevolitelní! No jo, jenže koho? ODS a Topku? Aby jsme ke konci dalšího volebního období, nebo spíše už v jeho průběhu zase nadávali na ODS, Topku a jejich kmotry? Tak podpoříme nějakou novou stranu, na kterou jsme ještě nadávat nemohli? Aby jsme nadávali opět tak, jako to bylo v případě "nadějných" Věcí veřejných, či právě pana Babiše? No, děkuji, ale NE!

Jednoznačně dejme hlas někomu, kdo je již od 90.let zřetelný, čitelný a nemění názory podle dne v týdnu, což je doktor Miroslav Sládek ze Sdružení pro republiku – Republikánské strany Československa Miroslava Sládka protože ten a lidé okolo něho, se proti režimu stavěli vždy! A právě proto jsme současným režimem tolik nenáviděni i my mladší, spolupracujíc s matadory právě z 90.let. A tak jako oni, ani my názory neměníme!

Tomáš Franěk

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

19:05 Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k geotermálnímu projektu Ringen v Litoměřicích