Franěk (SPR-RSČ): Ochrana před teroristickým útokem? Jít k volbám

01.03.2017 20:20

Já chci řešení, chci Miroslava Sládka, chci Republikány a chci ve své zemi pocit bezpečí!

Franěk (SPR-RSČ): Ochrana před teroristickým útokem? Jít k volbám
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Vážení občané EU,

začnu trochu ironicky, možná odporně ale věcně. Nemusíme se již tolik bát teroristických útoků! Ne tedy, že by pan Sobotka či pan Babiš přestali komentovat teroristické útoky z klidu kanceláře a začali důsledně na hranicích kontrolovat, kdo přichází do naší země, toho se od nich jistě nedočkáme. Ale postarají  se o nás (tedy o naše pozůstalé) pojišťovny! Že je terorismus ve výlukách z pojistného plnění? Ale kde že, nová Evropa přináší nové změny.

ČSOB pojišťovna ze svých výluk v životním pojištění terorismus odstranila a Česká pojišťovna již umí plnit v případě smrti následkem teroristického útoku  na území EHS také. V praxi to tedy znamená, že dodnes lidé meli životní a úrazové pojištění, pokud by se jim stalo to, co se stát může. To jistě je vymknutý kotník, nějaká vážnějsí nemoc ale dnes v nové EU již i smrt následkem teroristického útoku.. Běžná věc?

Vážení přátelé, začíná tu jít skutečně do tuhého! Takhle to nechci. Na podzim tu máme volby, půjdu tam a budu volit Republikány ze Sdružení pro republiku – Republikánské strany Československa Miroslava Sládka www.SPR-RSC.cz. Doufejme, že to do té doby odnese co nejméně lidí, ideálně nikdo.. Ale pozdě, Češi již při útocích umírali a ne jednou. Pojišťovna nyní jejich rodinám plnění poskytne a pan Babiš s panem Sobotkou? Pokud budou u moci, tak na místo tragédie položí květinu jako "mama Merkel".. Já chci řešení, chci Miroslava Sládka, chci Republikány a chci ve své zemi pocit bezpečí!

Na viděnou u voleb

Převzato z profilu.

Tomáš Franěk

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace