Haláková (KDU-ČSL): Věnujte pozornost svému okolí a pomáhejte

29.03.2020 17:19

Slovo krajské předsedkyně Olgy Halákové

Haláková (KDU-ČSL): Věnujte pozornost svému okolí a pomáhejte
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Oľga Haláková

Vážení a milí čtenáři, přátelé,

oslovuji vás v nelehké době, jakou jsme v této podobě nezažili. Musíme se vyrovnat s hrozbou ohrožení zdraví a naučit se přijímat a dodržovat všechna doporučení, která nám pomohou ochránit zdraví našich blízkých i široké veřejnosti.

Chci vám poděkovat za projevy soudržnosti, energii, s jakou jste se spojili a odhodlaně pomáháte řešit problémy, které přináší současná doba. Pokud mi je známo tak někteří z nás velmi rychle začali organizovat pomoc zejména zdravotníkům a stejně tak i započala systémová pomoc KDU-ČSL  napříč celou republikou. V současnosti dobrovolníci šijí roušky a nabízí podporu těm, kteří ji potřebují v ostatních záležitostech každodenního života. Prosím věnujte pozornost svému nejbližšímu okolí a v případě potřeby pomáhejte anebo předejte kontakty na krajskou kancelář a na nás, kteří se budeme i nadále věnovat organizaci potřebné pomoci. Předávejte si navzájem prozíravé a důmyslné nápady, které nám ulehčí denní starosti a ochrání naše zdraví.  Všichni si přejeme, aby toto období ohrožení trvalo co nejkratší dobu a aby tomu tak bylo, do jisté míry k tomu můžeme přispět svou disciplinovaností a pečlivým dodržováním hygienických zásad. Na korona virus není v současné době lék, není možné očkování, a pokud jsme doma v čistém prostředí, je to jediná doporučená cesta k naší ochraně. Přeji všem hodně sil, abychom společně překonali toto kritické období ohrožení, a věřím, že nás to smíří v nepodstatných sporech a přinutí uvědomit si co je v mezilidských vztazích nejdůležitější. Volejte, pište, posílejte své příspěvky, názory, rady a nápady abychom byli v neustálém kontaktu a dokázali pomoci, tam, kde je to zapotřebí.

Olga Haláková
Email: olga.halakova@seznam.cz

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

18:09 Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke globální krizi.