Hampl (Svobodní): Na uprchlíky už čekají kazatelé radikálního islámu

15.05.2015 20:49

Pravidelné glosy sociologa a člena Svobodných Petra Hampla:

Hampl (Svobodní): Na uprchlíky už čekají kazatelé radikálního islámu
Foto: David Hora
Popisek: Sociolog Petr Hampl na besedě v Českých Budějovicích

Všichni počítají, kolik k nám vlastně chtějí mocipáni z Bruselu poslat kolonistů. Moje výpočty jsou tyto: Asi 500 lidí z těch, kteří ještě nejsou v EU. Asi 20 000 lidí, co už jsou v EU. Asi 60 - 80 000 lidí, co přijedou do EU do konce letošního roku (odhady hovoří o pětinásobném meziročním nárůstu, takže jich klidně může být víc). Asi 200 000 lidí za rok 2016, něco přes půl milionu za rok 2017. V každém případě můžeme počítat, že do roku 2020 jich sem bude posláno přes milion. To není nijak bláznivé číslo, 10% muslimské populace je v západní Evropě normální.

Přibližně 90% z nich budou mladí muži bez žen a rodin. I kdyby to byli kultivovaní běloši, bylo by extrémně obtížné udržet je uzdě. V českých zemích se jim ovšem budou věnovat kazatelé radikálního islámu. Infrastruktura už je připravena.

Národy, které ztratí odhodlání chovat se v těžkých chvílích tvrdě a násilně, se nutně stanou obětí tvrdého násilí. Rád bych se mýlil, ale bojím se, že to je dilema, před které budeme velmi rychle postaveni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…