Hannig (Rozumní): ČT předkládá ty, které systém určil k tomu, aby byli zvoleni

20.09.2016 16:48

Internetem se šíří návod na to, aby lidé dali svůj názor najevo prázdnými hlasovacími lístky. Musím vás upozornit, že je z dílny těch, kteří nechtějí, aby se věci změnily.

Hannig (Rozumní): ČT předkládá ty, které systém určil k tomu, aby byli zvoleni
Foto: archiv kandidáta
Popisek: předseda Strany zdravého rozumu – ne ilegální imigraci – peníze raději pro naše lidi Petr Hannig

Členové velkých stran, proti kterým chtějí lidé tímto stylem demonstrovat, půjdou volit v každém případě. Když ti, kteří poslechnou ten návod volit nepůjdou, místo toho aby dali hlas některé z protestní stran nebo některé protestní koalici, tak bude stačit méně hlasů k tomu, aby v krajských zastupitelství zasedli zase stále ti stejní, kterých už máme plné zuby.

Je to přeci zcela logické. Je jedno, jestli přijde volit milion nebo sto tisíc. Důležitá jsou procenta. Podle nich se tvoří zastupitelstva.

Dnes je na výběr dosti stran a koalic, jejichž jste bezpochyby příznivci, tak vhoďte svůj PLATNÝ hlas právě jim. To je protest.

Zvláště důchodci by měli vládu a všechny strany, které jsou v parlamentu potrestat za výsměch přidáním příspěvku, který se rovná almužně měsíčně k důchodu, když si poslanci udělili další nekřesťanské peníze.

 ČT nám zase předkládá ty, které systém určil k tomu, aby byli zvoleni. 13 x bude masírovat diváky + ještě den před volbami superdebatou s pouze parlamentními stranami – copak se jedná o parlamentní volby?

Proto mi dovolte, abych vás upozornil na to, že naše koalice NE ILEGÁLNÍ IMIGRACI – PENÍZE RADĚJI PRO NAŠE LIDI, volební číslo 67, kandiduje ve všech krajích s víceméně plnými nebo téměř plnými kandidátními listinami. Je pouze 6 subjektů, které kandidují se stejným názvem ve všech krajích. Webové stránky koalice jsou ZDE, když kliknete na číslo koalice 67, tak se vám objeví celá kandidátní listina.

Nebo si můžete nalistovat oficiální web statistického úřadu (ZDE), červené zastupitelstva krajů, podle pořadového čísla a pak nalistovat 67. Je to komplikované, důkladně pro voliče skryté, aby lidé zase zmateně volili ty samé strany či hnutí.

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…