Hannig (Rozumní): Popravčí četa neustále v pozoru

31.10.2020 14:03

Nikdo se médiím nezavděčí. Paparazzi z Blesku sestřelili Prymulu. Šťourají se hned v Blatném. Tak, co vlastně vy, novináři, chcete. Absolutní chaos? Desetitisíce mrtvých? Někdo přece musí na té židli sedět!

Hannig (Rozumní): Popravčí četa neustále v pozoru
Foto: Vít Hassan
Popisek: Petr Hannig

Prožíváme skutečně těžkou dobu. Média sestřelila Romana Prymulu. Média také vědí, že nikdo ze zdravotnických kapacit na Prymulovo místo nechtěl nastoupit. Byl osloven, mimo jiné, i ředitel Fakultní nemocnice v Brně. Ten také nechtěl post ministra, ale doporučil svého náměstka Jana Blatného. Ten to takzvaně vzal.

Je to svým způsobem oběť. Křeslo ministra zdravotnictví je nejohroženější židlí ve vládě i v dobách normálních, natož v době koronavirové. Proč musí média hned od prvopočátku každého znevěrohodnit, házet mu klacky pod nohy.

Anketa

Zaslouží si herec Josef Dvořák státní vyznamenání?

88%
12%
hlasovalo: 17898 lidí

Nejdříve média vyšťárala, že podepsal se svou ženou petici za odstoupení Andreje Babiše z postu premiéra. Premiér sám se k tomu vyjádřil, že je mu to jedno. Že mu jde hlavně o řešení těžké situace. (Teď mě napadá, není to náhodou velice dobrý případ praktického řešení, tak jak to píši ve svém článku na blogu iDnes "Vláda národní jednoty"? Že musí všichni zahodit řevnivost a táhnout za jeden provaz.)

Pak média zjistila, že v době jarního lockdownu nepustil rodiče k hospitalizovaným dětem v nemocnici. Nechránil je však před nákazou, která mohla být pro ně fatální? A teď všichni škodolibě rozmazávají, že 2x špatně vysvětlil číslo R.

Myslím, že nejenom fakeový internet, ale i korporátní média se činí seč mohou, aby občané nerespektovali vládní nařízení, aby přibývali mrtví, aby mohla média o něčem skandálně psát. Dobré zprávy pro média jsou asi špatné zprávy.

(převzato z Profilu)

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Hannig

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…